Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na megnézném ti is h néznétek ki egy pályanap után...:) tudom sportmotocin csak ülni kell ugyebár ami hüyeség... de mind1. ugyis mindenkinek maga felé hajlik a keze...
a motorzást 8 éves korom óta nyomom... az endurozást 2004 ben kezdtem... 2006 nyarán motocross...
2k4 előtt is persze mindig crossmocit akartam.... forgalomba meg 5 éve nyomom rendszeresen
Nyáregyháza az merre felé van???
rólad beszéltem ha nem értenéd...
De ha hallgatsz rám akkor inkáb quad, az még nagyob élvezet szerintem.Avval minden időszakba lehet kényelmesen.Ez az én véleményem.
pontosan
Igazán kedves, hogy benéztél gyarapítani a hsz-eket.
akkor majd jössz ki velünk fótra edzeni
annyiszor már én is... de csak 2 őn felváltva... március környékén meglesz a jogsim autóra is... akkor már mozgóképes leszek... kóka kőszárhegy nyáregyháza..... stb rezskessetek
Miért veszitek fel a labdát van 1-2topik ahol ez a divat hogy beszologatnak egymásnak a nagyonunatkozo hüénvagyok a király csávó emberkék..........(és persze máshol is csinálják a tüzet.....)
naja..nem véletlenül edzenek télen crossgépekkel a gyorsaságisok...erőnlétfejlesztés...mert ugye ehez nagyobb kondi kell
na leállok egy picit.... holnapra elktronika is kell... de jegyet is kapok rá...
ja régen...de ritkán...eddig kb 15ször voltam crosspályán kb...
mondtam is hogy faisst öregebb róka
ti meg az rs topicba folyton szidjátok egymást, akárki akármit ir rögtön lebasszátok, leoltjátok....
persze. zsír dolog átvészelni a halott öszi meg téli szezon crossozással. nem mondtam h nem tetszik, qrva jó lehet...
én is ezt mondom... faisst régebben nyomja.... de azon vagyok hogy minnél jobb legyek... de a mostani tudásom is szalonképes.... fel is pakolnám videó formályában csak kéne egy cameraman
a csicskagunt meg meg beuzzítom éjjelre... reggelre lesz pár hsz
Azért faisst nem = ádibácsi nem .Csak ugy megjegyeztem
addig szerzek én is egy4 t t és akkor utolérlek
Mellesleg ez a mi fórumunk !!!!!Neked nem tök 8 hogy mi itt mit csinálunk???
na én ültem speed en... és nem tetszett de az nem 125 ös voltl hanem 1000 gixer...
De azért érdekel nem mivelhogy nézed a forumot