Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

xt-ről levettük egyből mi is
aztán rá kb fél évre rá olvastam egy régi motorrevűt...és ott is irták hogy a tárcsavédő miatt szar a hűtés
nemtom mirő beszélsz
amugy szerintem szar a tárcsavédő..mert szerintem szar a hűtése igy...
meg a tekercsnek miét mérjem? és mennyinek kell lennie. ja és hogy
zsemberynél vagy még ...majd mindennap oda lyukadok ki én is ...most már megkereslek feltéve ha ott vagy
zsír új ktm-hez amit adnak tűt meg a csavart a súberhez tudod mindenképp cserélni kell a tűt ...mert megy a srácnak a másikkal is ........
csá dik az egyik wr ameiknek van első tárcsafék védője az eladó? mert ijesmi van hirdetve a neten ugye faisst?
tekercs??? hát a trafó az el volt szálva azt megmértem... a tekercset hogy tudnám lemérni...
dekkám
1.szerelés közben
2.szintugy
3.véghelyzet :D
télleg bocs hogy most a "hülyeségemmel" zakatlak de már nincs ötletem mit lehet a cserén kívül csinálni
kezd el viszafele nézni, hogy a gyujtás kábel nincs e szakadva, sérülve, ha az sincs akkor lendkerék le, oszt tekercsre rámérés. lehet hogy megpukkant.
Ja én nyári motorrevűben olvastam
505, asszem nyár, de nem biztos. azt tudom hogy a 690 az februártól lesz árusitható, de az 505 re pontosan nem emlékszem, de nem is láttam még csak képen.
az 505 exc az 2008-tól lesz.
LENNE 1 KÉRDÉSEM... ugyebár Honda cr125r em van... és azt szeretném kérdezni hogy mit tudok azzal kezdeni hogy nincs szikra... gyertyapipát kicseréltem kábelt is, trafót is, jeladóhézag beállítva... és még mindig nincs szikra
én deszkázok
ujjult a gépppark.
bátyám yz-je, és haverom wr-je.
márcsak nekem kéne vmi bokor ugrót venni.
És az 505Sx ről hallottál nem??Az mikorra várható?
De jó volna 35000-ig ma elírni.............
mér ne férnének el? olyan rajtszámot csinál a matricás ember amilyet akarsz.
de nem sokára kiderül mert az öszes krosszos 2007-es sx et, meg sx-f et kapott.
Ok!Csak azt kérdeztem hogy a rajtszámok normálissan fel férnek oldalra?
mire gondolsz?
nem az enyém a 125sx, csak összeraktam és be kellet járatni.
Üdv újra Kishapsi!!!!Már rég fórumoztál velünk!!Itt a ideje!!! Erre a 25 Sx re a rajtszmok oldalra felférnek normálissan?
sya

ja most van egy kis időm forumozni, ugyhogy ki használom.
irigyyelle... még 3és fél év és 1 cípőben fogunk járni
estét...xlzx-nem is tudtam h korizol??? Anno én is koriztam de nem ilyen jol mint te...csak lépcsőről tudtam leugratni kishapsi végre te is itt
hopp ez első kép elcsuszott egy kicsit.