Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Az első erdei akció során egy quadossal, egy személygépkocsissal és három krosszmotorossal szemben intézkedtünk. A járművek nem rendelkeztek műszaki vizsgával, a sofőröknek nem volt vezetői engedélyük........"
Nem irták hogy ezt mennyi idő alatt produkálták(vagy csak én nem olvastam figyelmesen) de gondolom az a 3om kroszmotoros az a kategória volt aki inkább megállt, mert gondolom nem mertek menekülni, nem bíztak amgukba, de ha terepen elkapnak valakit a nivájukkal vagy akár milyükkel, akkor (kivéve ha megint motorral jönnek )
Ott a Zöldház környékén a Feketesas étterem nél valahol nem?
"három krosszmotorossal szemben intézkedtünk. A járművek nem rendelkeztek műszaki vizsgával, a sofőröknek nem volt vezetői engedélyük. Forgalom elől elzárt területen közlekedtek"
akkor mi a jó faszomnak a jogsi ha nem a forgalomba mentek???
Akkor fuvokát kéne megnéznem hogy hányas van benne?Mekora az igazi bele?
535 d. miki. 20 éve haverom ......majdnem szembe lakott velünk az utcába
én tudod hol lakom ?
Jó estét.
Zoozee állítólag hét végén razzia lesz Csolnok felé. Ha arrafelé jártok, vigyázzatok.
Mi baja van a Ricsi Yamahájának?
angolosan...fórfifti
http://www.sonline.hu/index.ph...

mifelenk ez jarja mostansag

mi a velemenyetek ?
tapasztalatok ?
szoljatok hozza ott a cikk alatt is ha van kedvetek
Ismered?
nekem is
yzf kettőötven?
oké zozi nem írok
lehet az is baj egy motornál hogy sokat kap
egyik haver apaj is jár németbe.....kb 1éve hozott egy 80as kx-et aszem 98-99es lehetett 150ezerbe vette és 300ba adta el....na az volt a biznisz habár az ilyet tényleg nagyon nehéz kifogni
rosz voltál! beköplek a modinak!
rosz voltál! beköplek a mondinak!
tényleg amúgy mik ezek a számok???
Yzf es a haverom
faisst nem szabad számokat írni
másik eshetőség hogy a jarbiban a tűt kicserélni vmivel rövidebrre hogy több mannát kapjon
9053
ha közelebb élnék austriához én is ezt csinálnám
igen jézé
az alkatrész amit zsolt vett bele...az volt annyi amennyiért eladt a agépet
szerintem csak beállítás nem power meg ilyesmi