"Az első erdei akció során egy quadossal, egy személygépkocsissal és három krosszmotorossal szemben intézkedtünk. A járművek nem rendelkeztek műszaki vizsgával, a sofőröknek nem volt vezetői engedélyük........"
Nem irták hogy ezt mennyi idő alatt produkálták(vagy csak én nem olvastam figyelmesen) de gondolom az a 3om kroszmotoros az a kategória volt aki inkább megállt, mert gondolom nem mertek menekülni, nem bíztak amgukba, de ha terepen elkapnak valakit a nivájukkal vagy akár milyükkel, akkor (kivéve ha megint motorral jönnek )
"három krosszmotorossal szemben intézkedtünk. A járművek nem rendelkeztek műszaki vizsgával, a sofőröknek nem volt vezetői engedélyük. Forgalom elől elzárt területen közlekedtek"
akkor mi a jó faszomnak a jogsi ha nem a forgalomba mentek???
egyik haver apaj is jár németbe.....kb 1éve hozott egy 80as kx-et aszem 98-99es lehetett 150ezerbe vette és 300ba adta el....na az volt a biznisz habár az ilyet tényleg nagyon nehéz kifogni
Nem irták hogy ezt mennyi idő alatt produkálták(vagy csak én nem olvastam figyelmesen) de gondolom az a 3om kroszmotoros az a kategória volt aki inkább megállt, mert gondolom nem mertek menekülni, nem bíztak amgukba, de ha terepen elkapnak valakit a nivájukkal vagy akár milyükkel, akkor