Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te még itt
és most is folyik? mert most olvastem el még1x vagy csak akkor folyt amikor el votl dőlve... de ha el van dőlve és el van zárva csap akor csak az folyik ki ami a karbiban van
Akkor inkább lennakadt....
előfordul még jobb családban is
hoppá gyorsszervíz 0-24 ig
fennakadt az úszó és nem zár el
Kössz, egész könnyen ment. Csak eccer ráztam le a végét, mer kéccer má má maszturbáció...
sziasztok.nemrég hoztam haza furgonnal a használt exc450-es ktm motorm és eldölt a kocsiba,feküdt vagy 2 percet a túlfolyon kifolyt a benzin,azóta a garázsban rettentő benzin szag van és nem tudom honnan jön a csapot mindig elzárom,ráadásul sokat durok a kipuffogó mintha sok anyagot kapna.mi lehet a probléma?segítséget előre is köszönöm!
Én is most jöttem vissza....
Meg borér.
Baeg, oda tőlünk vitték a srácokat. Részvétem, he Te is ott vótál. Gladiátorképző...
Na akkó mek csúrgatni.
feltöltődtek az akksi, flatout 2 zés is megvolt megyek aludni jóéjt, reggel meg csolnok ha gyuri ideér élve
nagyfatero ott volt határőr... ős tud órákat mesélni
Ej ráérünk még. Nyirbátor, aliass tirpákia bocss ha vkit megsértek velle, de ez az (v)igazság.
anyám tudna veled vitázni az tutkó... de utoljára 10 üveggel szolveszterkor nyomtam be... párhuzamosan a whiskyvel
Négyütem?
Az biztos. A kérdés, hogy milyen sűrűn kell kiereszteni...
hát a sör kipucolja vesét
Ha jó a vese, akkor nem . Tudod, ahol nem bírja a vese, ott a jó f@sz má csak mese...
Ehe csak nem éri meg. Használt hernger dugóval 40 . 50-ből meg van újj dúgó újj hűvely.
Hol vótá katona? Kaposvár, Füredi egy?
áá este nem szertek sok sört inni... rohangálni kell a klotyóra
Nálam ez az eddigi sörök száma. De tényleg mingyá 12.