Szeva Janikáááám!
Kösz hogy megnézted a papírokat...
Hát mit mondjak...én is mondtam nekik hogy akár adok rá garit is, illetve bevihetjük hozzátok, a szerelők szétszedik...de hát..na mindegy....
Aki ismeri ezt a motort, azt tudja hogy ez a gép már egy LEGENDA!
Andriskám, ha valakinek csak az a baja, hogy nem halk járású egy versenymotor akkor ajánlom az illetőnek, hogy vegyen egy X-box-ot oszt azon nyomja a motorozást! Azon le lehet halkitani a motor hangját! Amúgy no komment az illető felé!
Ja és ha valaki esetleg szeretne garanciát a motorod mellé akkor nyugottan mond meg, hogy a cégünk ad hozzá 3 hónap garit!
Siki, akkor gyere velünk csapatni 7végén!
Ott lesz Faisst, én meg haverom...nem kell aggódni, a képeid alapján 6x jobban vered neki, mint én...szal, gyere!
Kösz hogy megnézted a papírokat...
Hát mit mondjak...én is mondtam nekik hogy akár adok rá garit is, illetve bevihetjük hozzátok, a szerelők szétszedik...de hát..na mindegy....
Aki ismeri ezt a motort, azt tudja hogy ez a gép már egy LEGENDA!
mi is terveztük amugy hogy hétvégén elkéne indulni valamerre...majd javasolgatom az irányt
Ja és ha valaki esetleg szeretne garanciát a motorod mellé akkor nyugottan mond meg, hogy a cégünk ad hozzá 3 hónap garit!
Ott lesz Faisst, én meg haverom...nem kell aggódni, a képeid alapján 6x jobban vered neki, mint én...szal, gyere!