Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igolt én használtam a cr-be és nagyon jó oil szerintem.
De azért nefeledjétek
Magyar Ég,Magyar Isten Motorosoknak párja nincsen!
Szevasztok kicsit beköszönök asztán megyek is dolgozni.
Szevaszto! Az olajshopról eltűnt az R2! Nem tud valaki róla valamit?
Leálltak vele?
Az Igol Sts Racing olajat használja valaki?
Lehet áttérek rá!
Kösz csá
szeva gerre crossördög
Megjöttemű!
szasztok elado a moci nagyon pipec havere
na én is megyek !háóó
hagytam had érlelődjön... Tegnap haverék nagyot néztek hogy nem volt eleje a motornak.....
meg hogy milyen szép zöld+lila vagyok
Nem sietted el
Na ma letakarítottam a tegnapi + a csolnoki sarat a sisakról meg ki is mostam
hát de mégsem.....én ilyen későnalvó típus vagyok
ilyen késő este neked már aludnod kéne!
Itt vagyok Tsana
Na mire feljövök addigra eldzsal mindanki.....
ja és önindítós
Üdv ! Van egy xl 600 as eladó . Fejér megye. 1990 -es , új lánc (D.I.D) lánckerék , terepgumival szerelve + utcai gumi. Ár 280.000
na léptem aludni
de ze 98 as megérné nekem.... mert a többi része patent... mert most lett felújítva... és a lényeg hogy ezt tudja számlával bizónyítani a tag.. szal ha csak a váltó a gáz akkor 1 éjszakás művelet szétszedni meg összerakni... és közben megejteni a cserét
hát... a 95 höz most aktuális.... amit venni akarok 98 as meg teljesen hibátlan de kidobja a 4 est vagy 3ast nem tom..... de amúgy is ha veszek egyet szétszedem és kicserélem a para dolgokat benne
aha nézem a weboldalukat de nincs rajta... letöltöm az árlistát azstán meg felhívok őket
TATÁN a fogaskerék gyárban le tudják gyártani,de lehet hogy drágábban a gyárinál!Javaslom ha teheted párba cseréltesd!
AZt nem tudom, szerelőm rendelte, de ha jól tudom peremartonba a moto-complet-nél!
vagy mérd le mekkora.. hívd fel a pinkmotorst hátha van nekik olyan méretben! 2200 ft
na akkor az nem vészes? és hol vetted?