Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hugom szórakozott ... hát mondom kiváncsi vagyok milyen muris
Hadd lásuk
Szevasztok
csőőőőőőőőőőő... mutatok neked nagyon szexi képet
CSŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ.
hát teleszkópba való olajat... 5 dl száranaként
Ja és milyen típusú olajat vegyeka teloba és mennyiség . Kell levegövel keményíteni? Mennyi ?
üdv ádibácsi! Meg tudod adni a rendelési címűket? Egyik képen amit feltöltöttél egy telószárral cagy megörökítve. Tudod mennyibe kerül a showa telóba a komplet szimeringszet? . (por , olaj + lehúzó) . Melyik láncmárkát ajánlod. Most lett szétrobbantva a szörnyeteg.
én rendeltem... kiküldték futárral és szasz.. inkább a pinkmotors tól rendelj cuccokat vagy az aunertől
Sziasztok! Kellene egy kis segi. Volt már valaki akia nagyvas online boltban rendelt alkatrészt? Mi a tapasztalat , korrektek voltak? Ki tudja hogy mennyibe kerül egy komplet showa teleszkópszimering szet. Cr 250 -hez szeretnék láncot venni kinek mi a véleménye a márkák tekintetében? Segítségeteket előre is köszönöm !
hellosztok crossördögök.... tök jó volt zugatni...rengeteg moccos az utakaon
Nah megjöttem...
Hát igen nagyon jó az idö az tuti aki csak teheti az nyomason ki a mezöre + a pályára
Beköszönök szevasztok
fúj rohadt mocosok.
mindenki kint van, kurva jó idő van
haaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
na meek ebédet főzni... sajtoshús lesz krumplipűrével.. nyami
engem forgalomba húztak meg 1x... nem fértem bele a statisztikába
gec engem megkérdeztett a vizsgabiztos hogy felgyorsítottam e 50 re... mondom csak 45 volt... hát akkor sikerült a vizsgám de játékon kívül csináljam meg 50 el... felgyorsítottam neki 60 ra és egy stopie hasonló megallás
fatert meg azért baszták le mert a 3as pályán(intenzív gyorsítás) 2esben ment 50et 3as helyett de ez milyen már....
gemes thx a képeket..... ez má döfi