te ugy vetted a mostanit hogy a régit bele számítótták nem? olyan embertől vetted aki ilyesmivel foglalkozik is, hogy csere-berél vagy egyszeri alkalom volt?
A régi Huskyk elég szarok, alkatrészt sem egyszerű szerezni hozzá és erőben sem túl ütősek. A TE610 egy elég kiforrott konstrukció,de a régebbiek igen nagy bátorsággal vállalhatóak csak be...ha régit akarsza akkor japán. Valamivel gyengébb (motor/futómű) de legalább nem esik szét és alkatrész van hozzá szarásig.
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata négyütemű HUSQVARNA (pl TE 610) motorokkal kapcsolatban? Ha csak hallott valaki vmit róla, legyen szíves elmondani nagy dilemmában vagyok, hogy közúti használatra alkalmas e a motor, vagy kényelmetlen, sokat fogyaszt, és sokat kell szerelni és ezáltal rohadt nagy a fenntartási költsége!
Előre is köszönöm a segítséget!
Úgy adja le az erejét mint egy Transalp, bár mondjuk erősebb. Semmi rezgés, semmi iszonyat tolás csak lepörög és kész...buziknak való. Ennél sokkal több izgalmat várnék egy supermototól
hát nem tudom....mondjuk a segge az nekem naon nem tetszik,viszont ahhoz képest h supermoto....szinte semmi köze hozzá...inkább egy nadek....százszor inkább kéne egy crf!
756 jó reggelt! ez olyan kicsi szám , hogy örömömben elugrok veszek egy ktm-et mindjárt! majd elmondom mi lett belőlünk ...ugye mert innentől ezdve megint többesszámba kell beszélni
Nálam el lesz temetve... A moccnál nem lehet, hogy Te vagy maximalista? Újszerű CRF-ek is zörögnek kissé, szelephézagból kifolyólag. Fene tuggya, lényeges-é, amit hallasz
Van valakinek tapasztalata négyütemű HUSQVARNA (pl TE 610) motorokkal kapcsolatban? Ha csak hallott valaki vmit róla, legyen szíves elmondani
Előre is köszönöm a segítséget!