Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkoris király a 2T...
Nem holtak ki csak nem akarok variálni,meg 1re több gyár jegeli a 2t-t. 7 éve nem nagyon mentem 2t-vel.Sáros és mély homokos pályán nincs párja a kisebb tömege miatt is.
Tójjad neki és okés lessz
nya léptem srácok vmi sör-hab party lex...persze én a sört kihagyom-remélem azért nem tagadtok ki...de nem szeressem
iwiwen jelöljetek vissza vazze!
Jöjj el gyöngyhajú lány, álmottam vagy igaz talán....
Bazz, amit pisálok, abba több a szesz... Mégse kérek érte 49-et
Háj! Kicsit kisodróttam. Még mindíg nincs, a fene egye. Most jöttem haza, félrészegen, össze is vesztem az asszonnyal.... Majcsak mexületik lassan....
Engem anyám mindíg hazavár
Házunk előtt vén eperfa áll
Nincs ott gyertya, nincs ott lámpafény
már azthittem a névtelen alkoholisták topikba érkeztem ...de nem itt van nevük
szia nikk! gyermek van-é ?
Vazz a Lidlbe van balatoni világos 3%os trágya 49 FT
Kicsiny falum, occülettem én.....
Nem tudom, milyen lehet. Csak a régi szarokat iszom. De némi pálinkával az is beszarós
Egésség Neked is, tesó. Azé némi sör van elrejtve
Tegnap ittam egy faszántos új sört: Soproni fekete démon olyan mint a belga barna sörök(najó fele olyan finom sincs de nem rossz)
ok, akko egésség!
Nincs. Csak a baszogatás
A sör a király.... De ha tutira akarok menni, akkor jön a pálesz. Mint ma, mert aszittem, megyünk szülni. De csak a köcsögséget hallgatom. Sose nősülök meg még eccer....
csaknem megvan a legkisebb csávó?
Te ezt nem érted ez nagyon régre nyulik vissza a szeretnélek jelentése a párzás illetve egyedek közti fluxkondenzáció
Nem! De vazze rokonlelkek vagyunk mer ha én inni akarok nem merek sört inni este csak pálinkát mer éjszaka lusta vagyok kijárni a budira
Vazze, most piálunk, vagy csajozol?
Hétköznap max 2 sör, mert akkor nem kell kimennem éjjel pisilni.... De hétvégén adok az érzésnek. Ez bűn valakinél?