Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Ha elárulod, hogy milyen motorrod van, lehet hogy jobban képben lennénk.
Hi!

Lenne 1 eladó 2003-as megkímélt Honda XR400-as enduró motor!
A motor hibátlan, új alukormánnyal, új kuplunggal, piros-fekete extravagány markolattal és friss olajcserével keresi gazdáját! Nincs forgalombahelyezve.
Egye-fene ajándékba adok hozzá kézvédőt is. ( a képeken nincs rajta mert nem volt szivem az új markolatot szétvagdosni)
Ha rühelled a DR-Z-seket akkor vedd meg ezt és alázzad le őket! (kevesebb paci, de úgy jobb ahogy van)

Ha valakit érdekel írjon itt vagy a hírdetésben megadott mailcímre.
Képek a hírdetésben!

XR400 hírdetése ITT!
de motoroztam egy jót(sikerült eloltani)
hát ez nem a te napod! nekünk is van kistraktorunk
oks a tvnk is meghalt vagyis az 1ik csak zöld szín van rajta
anyád gondoltam kimek a cicát megnézni erre mit látok lángol a fóliasátor aztakúrva a traktor meg benn volt én meg a ott a tócsával locsoltam le anya meg hozta a mindnent aztakúrva ilyen se súrűn történik meg velem aztakúrva és ha nem mek ki leég a kistraktor
érted úgy szakad az eső ha kimész 2mp alatt olyan vizes leszel mintha fürödnél és nem aludt el a sátor és csak lángolt és lángolt...és nem oltotta el
ha nem mek ki a cicához
mértem kompressziót, 10 (azaz TÍZ) bar. az elég jó kopp kopp kopp
nem gáz.20 káwés a papírja, van jó beszélőkém,azért nem fognak baszogatni aproneten találtam.
Hyxlxz!!!

A1-es jogsival csak 11KW-os mocit lehet vezetni sajna , én mostcsináltam a rutint. De ha van ismerősöd talán átírják a forgalmiját az eredetvizsgán. Amúgy melyik oldalon találtad az RX-et??? Egy pár oldal címet írhatnátok, mert én is keresem az igazi mocit magamnak, csak most nagyon pang a piac, na csákó!
bameg aztakúrva halálközeli élményem volt becsapott a villám az udvarba azatkúrva a büsös életbe ilyet még nem láttam
voltam motorozni most jöttem meg kibaszott jó volt (szakad az eső ezért fél percenként bukótörölgetés meg tiszta saras vok )
szépen felázott a homok mostmár zsíííír
új mx fos. a 2003as a bika. mind2 1,2misi...
Ja és a husky milyen árban van egy vacsi uj(125 ccm)??,
Sziasztok.Szerintetek melyik sm a jobb,az Aprilia mx 125 vagy a Husqvarna Sm 125???
Vélemények tapasztalatok,mindne jöhet!
pirelli mt40 is hasonló. nekem az volt a 80as rxen hátul végülis tűrhetó volt
olyan nincs...sajnos még nem találták ki..nekem most mitas gumi van rajta az is ilyen utcai...csúszik mindenhol
Kenda

Kenda gumiabroncs

Tervezésénél fogva kiváló helyettesítője az O.E. dual sport gumiknak. Nagy tapadási felületet garantál az útburkolattal, illetve biztos tapadást biztosít az off-road túrákhoz is. Magas élettartamú alapanyag összetétel 4PR és 6PR, DOT ajánlással – 20% terep, 80% szilárd útburkolat. Méret: 18-5.10

Cikkszám: 18-5.10 K270 6PR

Tapasztalatok?
Akkor mit vegyek?
Terepen is gyakran megyek a géppel, fontos, hogy itt is jó legyen.

Esetleg tudtok ajánlani más márkát, típust?

Thx
azt tudtuk eddig is,szól az acerbis
RX ödnek állat hangja van hallod-e
trailmax nekem tapadt az előző rxen....csak terepen nem lehet használni,Faisst is látta h mit szenvedtem azokkal agumikkal
Sziasztok!

Melyik gumit vegyem meg?

4,60-18 63P TT TRAILMAX D604

MICHELIN 4,60-18 63T SIRAC

www.pasztoy.hu/motoros/images/...

Utca / Terep = 70/30 %

Vagy egyéb gumi típusokat is mondhattok, ami nem kopik annyira betonon,
stabil, jó az úttartása, és terepen is jó, homokban nem rángat össze-vissza.

Thx!
légszűrőt is mosd ki
olasz motorok+honda az ok....pénzből lehet csak megélni
xlzy,meg ne haragudj,de te a motornepperen kivül még aprilia mániás vagy