Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

basszál ge yki egy gumicsizmát,azt csak nem cseréli ki
erre rábasztál biztos puttonyoscigánymiki volt
Sajnos még nem most már csak tavasszal
Tavaly én is kiraktam de nálam valami tapló mikulás volt mert az ő szarját itt hagyta és a szép gearnémat elvitte!
nem tom pontosan. mégnem voltam
Bocsedli!
Az a reptéri pálya merre van?
ÉS EZ A Balázs ez a dagi akinek a lábikóját műtötték mostan?

mert volt kinn egy másik csöcs is. akinek nem tom a nevét de az övé is.

nevekkel bajban vagyok .. lehet h vmilyen Sanyi?
freestyle rámpát kiprobáltad már?
tőlem sem fog látni egy petákot sem. Mi sem kérünk pénzt ha motorozni akarsz a reptér tulajdonában lévő pályán amit mi csináltunk alakítgattunk ki.
találkozol vele a héten mert én elhagytam a számát mióta ellopták a telómat..... és illendő lenne szólni neki h megyünk pénzzel :D
ja és a sok fiatal csitri közül csak tőlem kért pénzt

nekem azt mondta h boldogan edz mert állítólag "van ám itt technika" ezt mondta.

értem h sír a szája de mit tud csinálni. MOndtam neki ha legközelebb megyek megkapja a pénzét!
de vagy elkeríti a pályát vagy elkeríti vagy kinnalszik mindig:) mást nagyon nem tehet
ismersz.. ha én csinálom az patent eddig csak az baszódott el rajta mit szerelő csinált
Kiraktátok már acsizmát az ablakba?
ha ez nem jó neki akkor mi vagyunk többen :D

DE MOST Hogy is van ez? Közterületen kérhet pízt? nem azé kérdezem mert nem akarok fizteni

de amikor feldobta a pályadíj eshetőségét úgy volt h akkor vagyok ott utoljára. szal nem is pengettem ki
Nem rokonom csak panaszkodott nekem hogy egy csomó pénzt fizetnek a túrásért és sok fiatal csitri motorozik rajta és nem akar fizetni a pályát meg szét kúrják.
Akkor majd egyszer meg kell látogatnom. . .
Azt a gyerekgyilkost,persze ő sem ma kezdte!
ádám baze,jó legyen az a cr,nem akarom hogy megálljon alattam
mi megyünk a sx el meg a cr el tőlünk kap 3 rongyot. sanya fizet neki egy ezrest oszt csá ennyi
most eddig 3-4 ember fizettett nekik bele a túrásba... 2 tirpáknak 250 es yzf je van... a 3. tag asszem k6 os cr250
ismered?