Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

motoroztál te szemét?
Elment a videó!
szép volt
én se mondtam h tudok csak szeretek.... tanulok h tudjak már 12 éve
már mivel vágta volna meg? a borotvával?
én ugyan nem...
hát persze,de nem is mondtam hogy tudok motorozni........vagy igen?mert akkor bocsika
csak értünk verekednek
hello..az agyag jó játék...
Nem szoktátok ilyenkor csapatás után egyből kicsit letakarítani pl. a kényes helyekről,szimmeringek,PDS szem stb...erre a célra mi mindig vittünk egy kis permetezőkannát......?
borotvahabot használtál legalább?
jaja.. motorszerelőnek készülök uhogy nemárt a felkészültség... az álmom egy saját garázs vmi nyüzsis helyen

de azé megcsinálom a gépészmérnöki diplomát nehogy vmi kersztűlhúzza a számításaim
Szevasz
És nemvágtad meg sehól?
Dr.Badár:Rakétamánia
simán....egyszerre 3lyukat is betudok dugaszolni
Nekem volt egyszer egy fogó, 1x rászorítottam, és eltört. De tényleg vettem már jót is ott.
mivel ez a helyes....

amúgy mi van,elüldöztük a csajokat....?
szasztok ...ma kellett mennem egy karikát csak előtte kőműveskalapáccsal levertem az agyagot a lóról ...utána beáztat és leborotvál nagynyomással ezerért a kúton és utána már mehettem is a crosspályára....megint sáros
ha földúton mész biciklivel az is mx
gondolom TE rögtön ki is használnád...nem igaz?
Tescoban 1x vettem szerszámom... egy kis csőkulcskészletet 4-13 méretig. adtak hozzá nyelet is... az első alakalommal sikerült eltörnöm
persze de nem mondom meg remélem nem gáz?lehetne sx is
neked több szerszámod van...ez vmi genetikai hiba lehet akkor ... bár bíztos vannak előnyei is...
A Praktikerben egyébként lehet kapni jó szerszámokat is! A Tescoban is vettem már elég fasza villáskulcsot. Igaz, ez idővel derül ki, eddig nem panaszkodok. Persze az sem 300ft volt.
általában a mágnesnél anyázok... de arra már rég rájöttem h nem szarakodok csapágylehúzókkal. inkább esztergálunk mindegyik mocihoz ami megfordul a műhelyben....
MX az mire utal a nevedbe?
(én tudom de te is tudod? )