Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Stét!
ez az...ezért loptak most RMZ-t meg..TM-t...egyik sárga másik kék....az etnikum szinei

Hát azért muszáj voltak koppintani,hogy valahogy eladható legyen a technik.....nekem bejön,kint nagyon dicsérik a Marzocchi 50mm telóit
Lankad a reakcíjóó!
Az Rmz 450 is úgy lett,hogy a japók vettek 1 hondát,1 yamahát, és jól összegyúrták,majd az eredményt lefújták SÁRGÁRA!
Küllemileg elég hondás a kicsike ,nem..váz,hűtővédő...meg minden..csak kík!
hát igen a kínai quadok meg robogók meghazudtolják a fizikát......olyan hibákat produkálnak,hogy az embernek eszibe se jutna,hogy el tud valami ennyira is elromlani......dehát occsó vót..
!De erre legalább rá van írva mi a szar ez...mikor ki is kell találni ...mi lehet?
Cool tv Maffiózók....
hát néha amiket idehoznak szerelni beszarnátok ...............bár láttatok már csodát ti is
Nem tom,sajna nem tudtam kimenni a tesztjére!
Sanya,te is próbáltad ezt a 144-es TM-t?Azok az 50-es Marzocchi telók milyenek?
hát igen...manapság 2x is meg kell nézni,hogy mit akarnak az emberre rásózni.....
Minőségre pedig egyre kevesebb embernek tellikl,és ezt használják ki ezek a bóvligyártók.....
ja hál istenek a hó még tartja magát az legalább még fehér.habár ha bele pisálok az is sárgul ajaj hogy is van ez.
Régen a kinai cuccok voltak a gagyik,most már mindent ott nyomatnak akkor minden gyagyi....ki érti ezt én nem!
Vagy Sanghaivan a merci gyárban?
Már a Mercedes gyár is kint van Sanghai-ban
Már lassan mindent ott gyártanak,ki tudja mi lesz.....mattinhofent elviszik peking mellé...minden lehet!
még jó hogy,mert még összekevernék a suzukival.....
Na jóvanna nem megsértődni.
Na a ktm legalább még tartja a színét az még nem sárga.
ők még ennél is olcsóbban szerzik szerintem