Hát, köszi, de nekem ez még vagy egy évig csak álom. Most vettem egy új lakást (ismételt gyerek születés miatt, lásd lentebb) szerkezetkészen, és ez még beszív néhány százezret. Legalább egy év, mire minden készen lesz, addíg marad az RMX, különben álmomban kiherél az asszony. Pedig hogy szeretem a kövér lóerőt és a bő nyomatékot.....
Jah, köszi a bíztatást. Tudom, meg kell csinálnom. Ilyenkorra gondoltam, hogy majd karácsonykor, úgyis tíz fok lesz. Hát el is találtam, csak éppen nem pluszban, úgyhogy majd valamikor...
kB 2 ÓRA ALATT SIMÁN KÉSZ LENNE,kb 6 havonta szétszedem,elmosom,átzsirzom és igy nehezebben megy tönkre!Eddig csak egyszer kellett cserélnem a tűgörgös kosarakar(nem mindet)és a porvégő simeringeket!
Tehát akkor a himbarendszer itt is jáccik... Ezzel az a bajom hogy elég tökölős meló. Meg nem árt hozzá felemelni a vasat, ami nálam a putris garázsban nem eccerű
Sztem...ha az jelent valamit én megmaradok ennél de ha cserélem akkor nem tudom,hogy 200 vagy 250-t vegyek vagy maradjak a 300-nál!Igazábol ezt sose fogom kimotorozni!de a boncterembe leírtam bővebben(2004es)
Egy rossz szavam sincs rá. Ahhoz képest, amit kapott és amennyi baja van, az totál nulla. Még a dugó is ki fog benne bírni egy szezont. Ja, a műanyag cuccokat kéne elvinni még meghegesztetni, mert kicsit átalakultak gyakorlás közben. De ennyi. Őszintén szólva nem vágyom négyütemű vasra
Hát, sztem már én se fogok. Mondjuk nekem csak egy régi szar kétütemű szuzukim van a garázs falához b@szva. Egyedül a himbarendszerét kéne kipucolni kicsit, mert nyekereg mint a Zsuk futómű. De annak sincs kedvem nekiállni ilyen rohatt hidegben. A tiédet mi érte?
Alapvetően én se, de muszály volt. Motrozni nem lehet, mert hideg van. Két hetes a lekkissebb fiam, tehát a mamára is csak gondolok. Marad az egyetlen öröm....
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=79810