Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, és amikor ráadom a gyujtást, szépen lehet hallani, ahogy referenciázik. (felveszi a null pontot)
jah szokásom,mert?
elektromos power van a TS-R be?
a megoldás drzt a népnek, aztán aki kimotorozza először annak a gyár ad egy tuningkittet amivel elérhető a bűvös 50LE
csak nem egy régi MIA motor?
Szevasztok Azt kérdezném van -e más is aki letölti a motocrossdigital magazint a netről?
Én nemtudtam
Kicsit túlpörgött a forum, szal a kérdésre válaszolva. Ez az első motorom, de nekem nem volt vele semmi különösebb bajom. Azt mondogatják, hogy a száz kilómhoz kicsit gyengécske a motor, de a kerekek, a váz, a villa, meg a fékek mind tökéletesek. Mondták már, hogy rakjak bele 200-as blokkot. De nincs szivem szétgányolni annyira rendben van. A power elektromos sztepper motorral van mozgatva, és olyan szépen tol, hogy csuhaj. Mostanában próbálgattam a haverom 600-as quadját, hát ahozképest a suzukim, sehol nincs, de persze eddig még mindenhova elvitt, és jól bírja a terepet, és az aszfaltot is.
KÖNYÖRGÖM VALAKI VEGYE MÁR MEG! PITBIKE-ot akarok, mert az elfér az új lakásban.
miután sikerült berúgni.......és ha beköpi a gyertyát
dettó...
kawasaki integrated powervalve system ....kb.
Szevasztok!
Ha már retro, gondoltam dobok egy-két képet az uj gépröl (bár nem motorkerékpár) Tegnap kapartuk elö, már teljesen sikerült szészedni:
Kimotorozni egy motort most mit is jelent?
a gyári adat a főtengelyen mért tejesítmény...én személy szerint örülnék a fejemnek ha egy DRZ-E-t kitudnék motorozni
huhh ez egy nemis tudom vadállat szörnyteg földönkívüli motor
és még menni is lehet vele elvileg
Engine: Two-stroke single with KIPS®
Displacement: 499cc
Bore x stroke: 86.0 x 86.0mm
Cooling: Liquid

(ott van az a KIPS rövidités)
majdnem olyan a kipufja mint az enyémnek
letuningolta
vagy az akra lefoljt belőle
basszus nem fértem hozzájuk,valaki iderakta a bejáratba ezt szar 700as Maico-t
tegnap néztem méréseket