naja..én is ezen csodálkoztam hogy csak 5 csajszinak a rajszáma volt kitéve...
Dóri mondta hogy ő tuti nem fog menni mert mind1ik helyszin kibaszott messze van tőle....
pedig ő simán elpicsázná akis rosztovot
klaviatúrán?
Különben meg elég furcsa dolog az hogy nekünk mindíg majmolni kell a nyúgatot!
Égre-földre esküdöztek(Risztov volt a szószóló) hogy ez a bizonyos női bajnokság tuti menni fog,és már előzetesen bejelentkeztek vagy 15-en akik minden áron ott lesznek minden versenyen.
Ehez képest pont öten váltottak licencet!
Biztosan szép dolog a rendezők részéről hogy versenyt csinálnak néhány induló miatt(mégha csak betétfutam is)de a valóság az hogy sajnos pénz beszél...
Nem valószínű hogy jövőre bárki is kiír a lányoknak versenyt.
Nálunk lényegesen fejlettebb motocross nemzeteknél sem működik,akkor nálunk menni fog?
Minden esetre bízom benne hogy eredményes,és értékelhető lesz a sorozat,de nem tudom hogy az év végén hogyan lesz értékelve a teljesítmény.(Nincs géposztály a kevés versenyző nagy életkor beli eltérése miatt)Magyarul együtt megy a 65-ös a 450-el.
holnap is, holnap is
én is megterveztem a holnapot
-Jösz motorozni ?
-jaja
-oké gyere majd MSN re
a holnapi nap tervezése
Neked,sikerült végre gurulni már a kicsikével?
azt hiszem már fáradt vagyok egy cseppet
Mit csináltál délután?
Milyen napod volt?
Mi helyzet itt a közösségi fórumon?
Dóri mondta hogy ő tuti nem fog menni mert mind1ik helyszin kibaszott messze van tőle....
pedig ő simán elpicsázná akis rosztovot
klaviatúrán?
Különben meg elég furcsa dolog az hogy nekünk mindíg majmolni kell a nyúgatot!
Égre-földre esküdöztek(Risztov volt a szószóló) hogy ez a bizonyos női bajnokság tuti menni fog,és már előzetesen bejelentkeztek vagy 15-en akik minden áron ott lesznek minden versenyen.
Ehez képest pont öten váltottak licencet!
Biztosan szép dolog a rendezők részéről hogy versenyt csinálnak néhány induló miatt(mégha csak betétfutam is)de a valóság az hogy sajnos pénz beszél...
Nem valószínű hogy jövőre bárki is kiír a lányoknak versenyt.
Nálunk lényegesen fejlettebb motocross nemzeteknél sem működik,akkor nálunk menni fog?
Minden esetre bízom benne hogy eredményes,és értékelhető lesz a sorozat,de nem tudom hogy az év végén hogyan lesz értékelve a teljesítmény.(Nincs géposztály a kevés versenyző nagy életkor beli eltérése miatt)Magyarul együtt megy a 65-ös a 450-el.
Mi meg mellette földuton!
én motyo kerékkel nem megyek terepezni