minnél nagyobb amperórásat raksz bele annál jobban bírja az indítgatást,,meg ha rajahagyod a világítást stb... kocsiba is ilyen nagyobbakba több amperórásat tesznek mert hosszabb indítgatásnál nem merülnek le hamar........szal elvileg a nagyobb amperórás csak jobb,,baja nem lehet tőle csak a volt egyezzena régi akksival
sziasztok! lehet egy kicsit nem ide vág de hátha valaki tud segíteni
olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek probléma-e ha 16 amperórás aksi helyett egy 18-asat teszünk bele egy suzuki Vs 400-asba? lehet valami baja tőle a moccinak? remélem valaki tud valami okosat, köszi csáó
HELLÓÓ
gratula mindenkinek a 100.000-hez énmeg ittvoltam egész este gépnél csak nem néztem fel ide, aztán meg tessék lemaradtam a 100.000rről na mind1, azért ügyesek voltatok hamar összejött!
mégegyszer GRATULA!
Hol?
itt még amugy esik is most látom...
olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek probléma-e ha 16 amperórás aksi helyett egy 18-asat teszünk bele egy suzuki Vs 400-asba? lehet valami baja tőle a moccinak? remélem valaki tud valami okosat, köszi csáó
gratula mindenkinek a 100.000-hez énmeg ittvoltam egész este gépnél csak nem néztem fel ide, aztán meg tessék lemaradtam a 100.000rről
mégegyszer GRATULA!