Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zozi
adventure-ről valami hír?
szevasztok!
hát mi van itt ???? beszarás vazze ? ki ez az igazmondó juhász aki kitalálta magáról ,hogy itt rendet kell raknia? ezt a faszt legalább a hondákhoz érthetne kicsit mert ehhez még nagyon se kell hogy tudjuk de mindegy a 125 van késésben egy évvel a 250 eshez képest de ez se számít szerencsére tokyo melletti kis faluban nem ismerik igazmondót és ezekszerint rosszul csinálják a hondákat !

ja és szopom kicsit schüllt gratula a lóhoz !!! tegnap gézánál az ajtóban raktak össze egyet egy szemüveges őszes kicsit talán kopaszodó ember én akkor voltam mikor az ukránok pörögtek ott egy fekete csajjal meg valami motorral!

amúgy meg most értünk haza endúrózásból nyomattunk egy nagyot pilisben dobogókő prédikálószék stb.. hazafelé bekapcsolódott intenzíven az eső úgyhogy szarrá áztunk de jó volt nagyon ! majd teszek fel képet a szarról !
Örök hálám, megkérdezem tőle, kösz.
Basszus!
Addig hintáztam a székben, hogy dobtam egy hátast.
Többiek kiröhögtek
Semmi gond! Csak ma mindig gecizik a csatlakozásom a netre!Gratula a yz125 höz! Jóó választás! Majd meglátod a levegőben mintha bmx lenne!
Igazából nem. Annyi hogy ezt megjegyezte utánna írta valaki hogy erre mi szükség és utánna már az én új mocimtól függetlenül ment az anyázás.
nem tudom fejből, de mondj egy évjáratot, és utánna nézek. vagy megjön zozee és egyből vágja szerintem. de ugy első gondolatra 0,1/0,15 lesz, de nem biztos.
Hello.
Nem tudod hogy mekkora a szelephézaga az xl125r nek?
Nem tudom honan tudnám megszerezni ezt a bizalmas infót, mindenki halgat róla, pedig szegény postás motorjának már nincs valami szép hangja és a levelek is lassabban mennek ki.
Szánjátok már meg szegényt.
Semmiből, emberünk egy gyalog volt. Ennyi.
Csak mindenkinek beszólt, akit ért.
Igen, bár nem tudom, hogy magától húzott-e el, vagy a moderátor akcióba lépett a kérésemre
végig olvastam, de nem jöttem rá hogy miböl indult ki a vita?
valaki segitsen már??
egyedül azt találtam, hogy schüll nek a szülei vették a motort, talán ez lenne az?
1000 bocs ha nem Te voltál.
amint látom megint van egy névtelen nethuszár, aki kurvanagynak hiszi magát, oltogatott it mindenkit egy fél orát, oszt utánna elhuzot a faszba. ráadásul, wuk hoz hasonloan még irni se tud, vagy én tudom rosszul hogy a király-t azt ellipszilonos J vel irják?
minnyá jön zozi...majd reagál az itt elhangzottakra...
idézem mit mondott a előbb telefonba"még a picsámból is folyik a víz"
"gecinagy víz van a csizmámban"
de azért sajna nem én vootam!
Most riadóztatott Faisst barátom! De mondjuk gyanus hogy én jutottam Schüll eszébe
Azért élőben jó fej, v2-es motorral meg annyira nincs is baja, apja 4t-jére is ráült bár nem sokáig mert hát azért mégis csak 4t.
Azért ezt nem mondanám, de elég jól ismerte a motorokat.
Csak sajna a természete kicsit érdekes volt, elvakult 2T rajongó volt. Vagyis inkább sor4 gyűlölő.
Ő volt itt az egyetlen normális ember aki ért is valamihez.
Inkább 2T !
Ismertétek?
Hát nekem erről a tanítós dologról igencsak mx77 jut eszembe és ezzel 1ben meg is oldottam sztem hogy ki is vagy valójában
(ha nem akkor sorry mx77 ne vedd magadra)
én tudok a te fikázásaidról babettás nagymama beszólásaidról! olvass utána és eszedbe fog jutni biztosan a "babettás nagyanyám"sztori! köszi srácok boccs a drz nek meg főleg zoolee nak mert őt nem ismerem csak az ökörködésbe belekevertétek!de ahogy nézem neki azért van fogalma a dolgokról! Háátha jobb pedagógus mint én és játszva megtanít nektek ezt azt ami előreviszi ezt a sokak által letaposott szép sportot!JÓ MOTOROZÁST!
Na ezt még utolsónak de teljesen normális hangnemben:
1. Én nem ócsároltam itt soha senkit se!
2. Én itt alapból normális voltam (sztem) Te voltál aki elsőnek írta hogy honann van pénzem új gépre (erre tök normálisan válaszoltam) majd jött a sok oldal balhézás másokkal és 1szercsak 1ik üzenetetben engem fikázól mikor hozzád se szóltam. Nekem ez nem tetszett mert amíg nem ismer valaki addig ne szóljon be hogy elkényeztetett hülyegyerek vagyok.....
Hello.
Nem tudja valaki hogy mekkora a szelephézaga az xl125r nek?
na látom tudsz te normálisan is ennyi volt a célom köszönöm további szép napot sok sikert a géphez és ne ócsárold a többi crossost