Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja,ok
meg gondolom nem kocon mentél
9+ (9:2) = ?
9+ 4,5 =13,5
akor kábé 40-50 percet ment,mert 15 öt eszik aszhonta
az a cr-e odabasz nem is ronda sztem és elég kemény lehet
pihenni is megálltam
fél 8-8 felé mentem el

akor elmment
tehát !9!kor kezdett vagy 3/49kor mert tankolnia is kellett
9
hány lityós?
má leirtam hogy kb 1,5 tankot nyomtam el aznap...szerinted fél óra alatt elmegy?
jól saccolt,hogy fél 10 kor kezdted el?vagy mikor?
Egy kis video: Németh Kori befutója Svédországba, itt lett 6. a 2. futamban. Csak fél perc kb.

[url]www.sendspace.com/file/2f7i1j[/url]
majd lefotózom valamikor
monnyuk szerintem is..elég para...ugratok és eccercsak kiszakad a háccsó kerék
kicsit esnék bazz...
kép? szentem elég gáz
az sx nek el van repedve a hátsó lengőkarja ott ahol a lánc feszességét kell állítani...de nem gyengén kb 10centis repedés..
az para?
1,5 tank benyát nyomtam el aznap
akkor fél10kor mentél motorozni igaz?kb fél órára elég az üzemanyag
spy
tudom mlyen érzés....
kb 19 éve vágytam egy kibaszott crossgépre....és oár hónapja teljesült...kurvajó érzés hidd el
amikor hazahoztük siofokról..alig vártam hogy hazaérjünk..kiszedem a kocsiból berugtam és este 10 ig haza se mentem
TE610ből is van E
Magyar.o-n nem is láttam még eladó cr-e t....
nem nics baja,most lett felújitva új dugó,kuplung,új lánc,lánckerék,gianneli kipuff,sportlégszűrő,most olyan 30Le,csak szeretnék egy nagyobbat.
Zoozee, az addig oké, hogy pályán nem fékezek a lejtőn, de endurozásnál pl amikor egy ilyenen megyünk lefelé, arra gondoltam....(majd rakom a képet) De oké, akkor nem kell túl lihegni, nem a motorfék fogja kinyirni....
Gyuri, mész a p***, akarom mondani, szojjál már ha jöttök vörösvárra... Mellesleg voltatok a cross pályán is?
A motor vételi praktikák engem is érdekelnek, mivel lassan búcsúzom elvileg a DT-től....
Kép, ugyse adja visza hogy milyen....
ja,kb egy éve
és mért akarod eladni?baja van?
ezt már vagy 1 éve árulod....mindig látom...