Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A sérülteknek meg jobbulást
felyből
de faszfeLY vagyok
Nem kell aláírni ott semmit baszki, kiküldik a csekket maguktól is. A papírok meg megvannak a tevében ha olyan kíváncsi vagy rá.
50 helyett 62-nél meg nem 120 a pénz, erre ott van a táblázat, amit most nem tudok felyből, de nekem 40 helyett 64 volt és csak 40 kopek lett volna

De azért kösz hogy szóltál.
nem tudom
és ha bejön
Én sem
kösz...

én képtelen vagyok 50-nel menni
Szerinted nem rúgnak picsán, ha ezeket akarom elkérni a fakabátoktól?
gondolj a holnapi motorozásra
Az túlzás éppen azon gondolkozom, hogyan másszak fel a helyemre
Köszönjük.
Ha valaki szeretne kötözködni a rendőrökkel, miután lakott területen belül élete éléséhez túl gyorsan [pl. 50 helyett 62-vel/120eFt büntetés] ment, íme a szükséges papírok listája, ami a rendőröknél kell/kellene, hogy legyen...

LÉZERES-RADAR BEMÉRÉS esetén (hiteles forrásból):

1. OMH bizonyítvány száma, időpontja, érvényessége
2. Akkreditált kalibráló laboratórium kalibrációs jegyzőkönyve (v. legalább másolata) ennek időpontja, száma, érvényessége
3. Akkreditálás tanúsítása a laboratórium részére a kalibráció elvégzésére
4. HIF engedély
5. Rádió engedély
6. Frekvencia kijelölési határozat, érvényesség frekvenciánként, típusonként külön-külön
7. Elektromágneses összeférhetetlenségnek megfelelőség tanúsítása (EMC radarelvű berendezéseknél)
8. CE minőség tanúsítása, ennek magyar nyelvű hiteles fordítása
9. Lézerosztály tanúsítás
10. Munkavédelmi vizsgálati jegyzőkönyv megfelelőségi tanúsítással

Ha mindezen papírok közül egy is hiányzik (általában a fele nincs meg), nem használhatják a készüléket, ergo nem kell aláírni semmit.
rossz ilyet hallani srácok
akkor mind a kettőtöknek a leggyorsabb gyógyulást
akkor marad msn, vagy cd.
Akkor te már jobban vagy ha már a holnapi mocizást tervezgeted.
uhh..vigyázzattok ezzel az fmx-eléssel ebböl lehet csak igazán nagyokat zakózni
huhh ember..máskor ovatosabban és jobbulást
De holnap megyünk azért motorozni
Kicsit túl ugrottuk az új középső ugrót előbb én olyan 8 méter magasból lapra az aljába érkeztem, aztán meg jött Galus ráfordult az ugróra és mint a rámpán elhuzzta neki és átszállt mint a malév gép és ö is lepottyant kb8 méter magasból le az aljára lapra. Neki a két bokája bánta , nekem meg jól összeült a gerincem a derekam majd leszakad hát röviden ennyi.
Szerinted nem tudom , hogy kivagy? A Gabinak a háta fájt a Ferinek meg bedagadt mind a két bokálya.
mi lett velük
én vagyok a bukó nélküli quados
Gabi is meg a Feri is túlugrotta az ujj ugrót a Feri járt rosszabbul.
haho
nem reagáltok
Az egyik 42,5 a másik 34,2. Lett volna ha nem semmisül meg.
sziasztok mi történt veletek?
elesett valaki
azért ha nem javul meg kéne nézetni