Leírnád hogy milyen eladó motoros cuccod van, markolatot nem kell, azt tudom, na meg az földieknek fenntartva ugyhogy nem csaphat le rá más....
Gerle, csimát lehet akár használtan is venni, elég ocsóér....
hát ne papucsba rugdossad szerintem egyik ismerősöm vacsi új nike cipőjét így baszta el csórikám cr500-ast akarta berúgni, az lett a vége hogy a cipő talpa leszakadt húzz fel egy csimmát(ne gumi csimmát) oszt adj neki, biztos könnyebb
gondoltam illik nem illik én nem töltöm ki de feldobom mindjárt az eddigi mocijaim képeit.. ha még megvannak a képek amugy ez az igazi "hardenduro"-m... de ennek a stilusnak is maradok a rabja amugy meg nem azért adom el mert szar mert egyátalán nem szar... csak nem akarok széttöretni vele a bokámat de ha csimmába rugdosnám jobb lenne nem birná eltörni a bokám?
takmá??!!
magamról? ez egy mocis forum kolega
amugy meg nem vagyok egy hu de vastag ember.... azért van mert kevés anyatejet kaptam de ez komoly... monták az orvosok
jah amugy 300ért vihetik a huskyt.... de most ott tartok h adnám is meg nem is de inkább adom mert ahoyg montam.. motort lehet venni....
Szevasztok
Valaki írja már meg milyen feszesnek kell lennie a láncnak, mennyire lógjon??? köszi
hát gerle2 jól néz ki a mocid, cseréljünk én biztos berúgom azon ne múljék a csapatás
Gerle, csimát lehet akár használtan is venni, elég ocsóér....
magamról? ez egy mocis forum kolega
amugy meg nem vagyok egy hu de vastag ember.... azért van mert kevés anyatejet kaptam de ez komoly... monták az orvosok
jah amugy 300ért vihetik a huskyt.... de most ott tartok h adnám is meg nem is
Valaki írja már meg milyen feszesnek kell lennie a láncnak, mennyire lógjon??? köszi
hát gerle2 jól néz ki a mocid, cseréljünk