Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na akkor msn?
a legjobb SHARK
És én kimaradok midnenből?
van ára de biztos jó sapek
gyere oda is így is 4en nyomjuk egyszerre
sportcipőbe motorozol terepen az elég veszélyes!!! én is most akarok szerkót(bukó, ruha.....) venni addig meg sima csizmában nyomtam
50000ft kb 4 szer volt rajtam új ára 84000ft
Csimába egyértelműen könyebb, és a talpad is tovább bírja!
van msn m ha kell
a bukó mennyi??
áhá me én is nikébe rugdosom csak 2-3 éves... akor veszek egy csimmát... remélem guta bb lesz ...és akkor lehet h nem adom el
Apróságok, hasznos dolgok?
Leírnád hogy milyen eladó motoros cuccod van, markolatot nem kell, azt tudom, na meg az földieknek fenntartva ugyhogy nem csaphat le rá más....
Gerle, csimát lehet akár használtan is venni, elég ocsóér....
hát ne papucsba rugdossad szerintem egyik ismerősöm vacsi új nike cipőjét így baszta el csórikám cr500-ast akarta berúgni, az lett a vége hogy a cipő talpa leszakadt húzz fel egy csimmát(ne gumi csimmát) oszt adj neki, biztos könnyebb
csak szeretem tudni kivel dumcsizok van jó csizmám ha kell
gondoltam illik nem illik én nem töltöm ki de feldobom mindjárt az eddigi mocijaim képeit.. ha még megvannak a képek amugy ez az igazi "hardenduro"-m... de ennek a stilusnak is maradok a rabja amugy meg nem azért adom el mert szar mert egyátalán nem szar... csak nem akarok széttöretni vele a bokámat de ha csimmába rugdosnám jobb lenne nem birná eltörni a bokám?
hát te nem vagy semmi most vetted és már el is akarod adni?? szar, nem műxik?? mi baja van???
ja csak illik kitőlteni az adatokat meg nem randizni akarok veled,csak megnéznék egy igazi hardenduróst kolega
takmá??!!
magamról? ez egy mocis forum kolega
amugy meg nem vagyok egy hu de vastag ember.... azért van mert kevés anyatejet kaptam de ez komoly... monták az orvosok
jah amugy 300ért vihetik a huskyt.... de most ott tartok h adnám is meg nem is de inkább adom mert ahoyg montam.. motort lehet venni....
akkor milyen feszesnek kell lennie a láncnak???
dobhatnál fel képet magadról
Szevasztok
Valaki írja már meg milyen feszesnek kell lennie a láncnak, mennyire lógjon??? köszi
hát gerle2 jól néz ki a mocid, cseréljünk én biztos berúgom azon ne múljék a csapatás
és mennyiért vetted?