Hali!
Jóvan MX ne sértügyé meg, csak roszmájú vicc volt, tudom hogy aki rendeltetés szerüen használja a motort az esik is, vagy minta te példát mutatja nem esik de szarul érkezik vagy bármi egyéb, az is tudom hogy amikor időre vagy valaki mögött mész akkor plusz motiváció is van, én is alkottam majdnem a pályán, mikor időt mértünk, néztem milyen gyorsan mennek ezik itt én meg fékezek, 3as, bumm 4es, huppano, de ugratni nem szabad, mert rögtön kanyarodni kell különben beszállsz az ismeretlen gazba.... na én lazán a hátsó fékpedál mellé tapostam.... én se estem de egy ideig morfondiroztam kussba hogy mi volt, erre kérdeztem hogy itt ti hanyasba, vagy hogy, erre röhögve mondta hogy ő itt nem megy ilyen gyorsan elvileg, 3as félgáz....
Na egyszóval bocs, aki nem motorozik annak nem lesz harcisérülés....
Xlzx, szntem popszegecs a barátod....
Bocs az elirásokért, csömen....
vmi ilyen fehér gecivel kentem be...és nem fogja meg..megszáradt de ahogy power fölé húzom kiköpi amúgy szép hangja lett az új gyapottal na majd vhogy odaragasztom...mondjuk szombaton úgyis megyünk a rendszerért
Egyik haverom országos bajnokságon második lett na szoval zsir a csávó.A bal kezét 10 mütöték,három csigojája megrepedt,a boka szilánkosra töröt,a sipcsontja nyilt törés,bal könyök szétzuzva,meg két oldalborda törés ezek a sérülései.Aki nem arra használja a cross mociját hogy elmenyen a boltba az mindenki igy jár igazat adok MX pedig ö tényleg zsir aki nem hiszi az néze meg MX MIX eröl enyit.
kerekeztem és 1x csak traktor hangja lett a motornak...szétesett az acerbis dob mivel szétesett,belenéztem és belevolt égve a gyapot,szal azt kicseréltem szép újra....meg a végét beragasztottam h ne csusszon szét többet..kurva anyját
hmm?elgondolkodtál nem földuton motorozgatva,crossozva sérült meg egyikük sem,hanem olyan időt mentek a PÁLYÁN,amit sokan megirigyelnének,meg olyan ugratókon,ahol az endurós barátok csak a féket tapossák előtte mi meg rányelezzük nézzd meg egyszer a nyáregyházi pályát és menj 1 kört rajta nem 10 et csak egyet és ne is időre megértesz egyből
ez a gyári adat.
igy jön ki a gyárból a környezet védelem miatt.
de mielőtt eladják leveszik a folytott kipuffot, meg berakják a nagyonn fuvokát, és máris 38-39 paci.
nem az enyém, csak én csináltam a kilsejét meg a belsejét, a motorteret meg haverommal közösen.
erre az otora vok a legbüszkébb, ez kurva szép lett ahoz képest hogy semmi különösebb optikai tuning nincs rajta.
218LE és 490 Nm
de a ducato adagolo nem jo csak egyes alkatrészeket szednek ki belőle.
Tuti, hogy senkinek nem volt még ilyen szülinapi tortája!!!
Nem csak, hogy nagy jó, hanem finom is!!
( Persze a moci megy a vitrinbe )
Kapptam egy tippet (by xlzx),hogy a testvérednek van egy Aprilia rx-e eladó!!Tudnál valami infót mondani
Jóvan MX ne sértügyé meg, csak roszmájú vicc volt, tudom hogy aki rendeltetés szerüen használja a motort az esik is, vagy minta te példát mutatja nem esik de szarul érkezik vagy bármi egyéb, az is tudom hogy amikor időre vagy valaki mögött mész akkor plusz motiváció is van, én is alkottam majdnem a pályán, mikor időt mértünk, néztem milyen gyorsan mennek ezik itt én meg fékezek, 3as, bumm 4es, huppano, de ugratni nem szabad, mert rögtön kanyarodni kell különben beszállsz az ismeretlen gazba.... na én lazán a hátsó fékpedál mellé tapostam....
Na egyszóval bocs, aki nem motorozik annak nem lesz harcisérülés....
Xlzx, szntem popszegecs a barátod....
Bocs az elirásokért, csömen....
nekem sincs semim leirásom meg szerelési utmutatom... de ha nektek van akkor dobhatnátok ide fel
kishapsi felnyomod? vagy elküldöd mailban???
Katalinnal nem találkoztam azóta sem.....
igy jön ki a gyárból a környezet védelem miatt.
de mielőtt eladják leveszik a folytott kipuffot, meg berakják a nagyonn fuvokát, és máris 38-39 paci.
erre az otora vok a legbüszkébb, ez kurva szép lett ahoz képest hogy semmi különösebb optikai tuning nincs rajta.
218LE és 490 Nm
de a ducato adagolo nem jo csak egyes alkatrészeket szednek ki belőle.