Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ezt már nem tudom meg magyarázni már mellé is ütök mellé is fogok
N en! Nem fér össze az autó vezetésses és nem tudni mikor kell mennem
iszol te rendesen
mindehol azt írják, hogy pénteken még szállingózhat a hav, de már 5 fok lesz kb. szombat-vasárnap meg 7-8 fok van a jóslatban, úgyhogy talán megússzuk nagyobb eső nélkül is
ÁÁÁ
Én is remélem . Basszus mát irni sem tudok itt ott ki marad egy egy betü , de azért olvasható remélem
A jég összefogja,a fehér meg nem rossz szín
Szerdán óccsóbb lesz Remélem az is bejön
Basszus stakad a hó nekem meg keritést kellene hegestteni+ festeni kis pénzéé
Hi! Azt is montad hogy csökken a benzin most meg asszonnyák ,hogy ha bevezetik akormány által javasolt.. 15-16 al drágul nyárra. Remélem ma feloszlatják magukat!
Na erz már beszéd ,de ha kinézek az ablakon nem úgy néz ki hogy napokon belül lehet motorozni
Jó reggelt mindeninek .Mondtam sz@r idő lesz.
Remekül
szépeket álmodtam a tennapi motorozásról meg rólatok , erre nem beúszott a képbe a töketlen főnököm . minnyá lettem olyan ideges, hogy 6kor fel is keltem
lehetne már péntek, hogy fél napot kelljen csak dolgozni és mehetnénk motorozni
Morge! Ha jársz olyan helyen megkérdeznéd a gyári persely és gyári (Nok) szimmeringt mennyibe kerü,l ha meg csörgetnél és meg előlegeznéd az Árá t el is hozhatnád
Mert tudnak vezetni!
Jóreggelt Alaszka!
Kicsi hó esik, és egyből mindenki 30-al tud csak menni...voltam Erdélyben...na ott a Dácsiások ilyen körülmények között is 100-al hasítanak a dombok közötti utakon...mint a Loeb
Szevasz ! Jól aludtál?
Jóreggelt
itt az ég hánnya a hótot....sztem a tavasz elment nyaralni
Látom, azért Ti jól töltöttétek az időt, kicsit irigy is vagyok. Asszem bele kell húzzak, hogy behozzam a lemaradást.. Úgyhogy a 2év múlva esedékes motorozásra énis szeretnék eljönni...
Mindenesetre aszittem, hogy tudom, hol voltatok, oszt mikor azt olvastam, hogy a "kettes" csapat taksonyban volt, na ott elvesztettem a fonalat... Sebaj, majd idővel... Jól mentek a krapekok? "Borsó" is moccozott, vagy az régi fotó, vagy már a holdon vagyok?!... Persze lényeges, nem pia miatt vagyok zavart, mielőtt v.ki félreértené...
Szeva,de eze itte csak kömínymag
Szépjóestét keménymag, ha vagytok még... Köszi, kapom az infót a postaládámra... Bár 1.5 dioptriát romlott a szemem, képzeld, találtam több kereskedésben, több tetszetős típust 27 ropiért... Ugyan azt még nem tom, melyik ujjam harapjam meg, mert reggel lementem a transithoz, és kifordult az egyik laprugó a kötegből, és kb. 2 mm-re van a fékcsőtől, alaposan hozzájárult, hogy nem jutottam el motorozni.. De sztem holnapra időzítem a mikulást...
Ebbe biztos jobb kört nyomok,mint pályán,1:25,de utána birom 8 órát

az alvást
Jaj, nem akarom befolyásolni az otthoni idillt
még maradhat,mert a vaterával meg az áruházammal bajlódok ne siettessed má