Én azon fanatikus debilek közé tartozom, akik egész télen egy hétvégén nem ültek csak motorra, akkor is a pályán fújtam az orrom, zabáltam a citromot és ,,lázadoztam"...
Az időjárás nekem smafu.
Sziaszok!
Én is elkezdet ébredezni, és nekiálltam gumit keresni... A BULL-ról van valakinek tapasztalata? Eddig ugyan MITAS-t használtam, de ezt találtam most jó áron: Bull
Vagy maradjak a jól bevált márkánál? Hmm?
Hali, szabin vagyok, csak itt tok veled kapcsolatba lépni.
Öregnek mondtam mi a szitu- szívesen lát minket; nála lepakolunk, aztán kimehetünk gurimbázni, hogy összekoszoljuk magunkat. Meg a motort.
Enyémhez persze hozzá sem nyúlt, a kopott fos gumik vannak rajta, meg még az olajcserét sem csinálta meg- költözik a műhelye kis része egy veres1házi most nyíló szervízbe- ő lesz a szervízfőnök.
A motorom ott van kiállítva szalonba, csalogatónak :)
A mostani 7végét emiatt nem biztos, hogy erőltetném. Utána már az idő is engedékenyebb lesz és az öregnek sem lehet kifogása.
Meg nekem sem
Mi elvileg Paksot vettük uticélnak, de a héten építik át a pályát és nem biztos, hogy klassz lesz hétvégére. Dunaföldvárra vasárnap ne menjen senki állítólag verseny lesz. Ha nem jön össze Paks( a srácok ott szeretnének először indulni), akkor 5-6 srác, plusz 2-3 lány biztos csatlakozna a bandához
kezdődik, kezdődik, kezdődik...
Aláírás: A konzoltörő
(miért jó a merevebb kar? mert a konzol törik el, és az drágáb, mint a kar cseréje...
Élő szövet a fémvázon
Meg némi műanyag a fémvázon
Megállíthatatlan...
Kérdeznék egyet. Minőségben mi a különbség a kovácsolt és az öntött alu fék, kuplung karok között?
Az időjárás nekem smafu.
Én is elkezdet ébredezni, és nekiálltam gumit keresni... A BULL-ról van valakinek tapasztalata? Eddig ugyan MITAS-t használtam, de ezt találtam most jó áron: Bull
Vagy maradjak a jól bevált márkánál? Hmm?
a kis jóidő év elején beindította a hormonokat
Meséljetek,mi történt az elmúlt hetekben errefelé?
Öregnek mondtam mi a szitu- szívesen lát minket; nála lepakolunk, aztán kimehetünk gurimbázni, hogy összekoszoljuk magunkat. Meg a motort.
Enyémhez persze hozzá sem nyúlt, a kopott fos gumik vannak rajta, meg még az olajcserét sem csinálta meg- költözik a műhelye kis része egy veres1házi most nyíló szervízbe- ő lesz a szervízfőnök.
A motorom ott van kiállítva szalonba, csalogatónak :)
A mostani 7végét emiatt nem biztos, hogy erőltetném. Utána már az idő is engedékenyebb lesz és az öregnek sem lehet kifogása.
Meg nekem sem
Bódog szülinapot Sanya
megmozgatom a kapcsolataim, csak annyit tegyél meg, ha szereztél, akkor dobj egy üzenetet, hogy feleslegesen ne pezsegjek.. üdv
Muszáj lesz ott is gyakorolniuk, mert ők is szeretnének indulni a versenyen.
Megjöttem és erre leléptek
Örülök, hogy végre más lány is érdeklődik az enduró és a cross iránt