Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt komolyan irtam és ez megtiszelés!

kezdődik, kezdődik, kezdődik...
Te egy szaki vagy ilyen kifej ezést csak szerszámkészitő kollega tudhat
köszi
Aláírás: A konzoltörő
a süllyesztékben kovácsolt kar némileg merevebb, és tuti, hogy zárványmentes, mint az öntött. drágább.

(miért jó a merevebb kar? mert a konzol törik el, és az drágáb, mint a kar cseréje... )
Alighanem egy terminátor vagy..
Élő szövet a fémvázon
Meg némi műanyag a fémvázon
Megállíthatatlan...
Csá mindenkinek,

Kérdeznék egyet. Minőségben mi a különbség a kovácsolt és az öntött alu fék, kuplung karok között?
Én azon fanatikus debilek közé tartozom, akik egész télen egy hétvégén nem ültek csak motorra, akkor is a pályán fújtam az orrom, zabáltam a citromot és ,,lázadoztam"...
Az időjárás nekem smafu.
Sziaszok!
Én is elkezdet ébredezni, és nekiálltam gumit keresni... A BULL-ról van valakinek tapasztalata? Eddig ugyan MITAS-t használtam, de ezt találtam most jó áron: Bull
Vagy maradjak a jól bevált márkánál? Hmm?
Mindenki be van zsongva, hová menjen motorozni..
a kis jóidő év elején beindította a hormonokat
Pár hetes szünet után szerencsére újra elérhető vagyok!

Meséljetek,mi történt az elmúlt hetekben errefelé?
Szewasztok emberek!
Hali, szabin vagyok, csak itt tok veled kapcsolatba lépni.
Öregnek mondtam mi a szitu- szívesen lát minket; nála lepakolunk, aztán kimehetünk gurimbázni, hogy összekoszoljuk magunkat. Meg a motort.
Enyémhez persze hozzá sem nyúlt, a kopott fos gumik vannak rajta, meg még az olajcserét sem csinálta meg- költözik a műhelye kis része egy veres1házi most nyíló szervízbe- ő lesz a szervízfőnök.
A motorom ott van kiállítva szalonba, csalogatónak :)
A mostani 7végét emiatt nem biztos, hogy erőltetném. Utána már az idő is engedékenyebb lesz és az öregnek sem lehet kifogása.
Meg nekem sem
Üdv neked is
üüüdv
Bódog szülinapot Sanya
Nekem sem szoltak még a szomszédok, igaz nem beszélöképesek szegénykék már méllyen alszanak
Hi,
megmozgatom a kapcsolataim, csak annyit tegyél meg, ha szereztél, akkor dobj egy üzenetet, hogy feleslegesen ne pezsegjek.. üdv
KERESEK RMZ 250 hez kézikönyvet..2005 ös évjárathoz.ha nem akarjátok eladni 1 fénymásolás erejéig..légyszives
OK
Muszáj lesz ott is gyakorolniuk, mert ők is szeretnének indulni a versenyen.
Gyertek monorra vasárnap!
Mi van veletek, mindenki ebédel?
Megjöttem és erre leléptek
Mi elvileg Paksot vettük uticélnak, de a héten építik át a pályát és nem biztos, hogy klassz lesz hétvégére. Dunaföldvárra vasárnap ne menjen senki állítólag verseny lesz. Ha nem jön össze Paks( a srácok ott szeretnének először indulni), akkor 5-6 srác, plusz 2-3 lány biztos csatlakozna a bandához
Nem szinsíted meg a fórumot a fotóiddal ha már úgy is kattintgatsz!?
Nehogy elűzd innen Borsót
Örülök, hogy végre más lány is érdeklődik az enduró és a cross iránt
Sziasztok