Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jobb mint tökéletes... Danke, ahogy a délfrancia mondaná...
tisztelet a kivételnek
Nem rágni!Tologatni
Van minden,még rózsaszín mellvédőm is.Készülök De nagyon köszönöm
1/2 9-ig van gépátvétel?Olyan hidegben?Ménem 1/2 10-ig.Kelhetek reggel.Nem buli ez
Nekem rágós.
Nagyon szeretem a csattogós falepkét!
esetleg egy kevés sminkkel és lányos felszereléssel tudom segíteni a helyzetedet már ha ez megfelel
Akkó fejcsere lesz!
14.én reggel 7 töl gépátvétel fél 9 ig utána edzések kb 1 kor verseny,Igy jó?
De, meg csattog is, mint Csika álcázó tolóslepkéje. De már az ügy folyamatban van, már csak intézkedni kell, itt a Budai Nagy Antal utca 36-ban, és anyagilag úúúgy meg vagyunk viselve, hogy még lábazatot se tuttunk éééppíteni...A Jenő úrnál...
Tudod milyen ország ez.mindenki les mindenkit azt irigykednek,meg pofáznak.TEHETETLENSÉGÜKBE.Me ha neki is lenne,kussba lenne,vagy mutogatná.Na ilyen a magyar embör.
szerintem AZ nem sokat segítene bocs
betyárnak kell lenni
Én a menzán ettem 3 adagot, megfigyeltük, hogy a konyhásnéni mocskosul rövidlátó, sé kabátszín alapján jegyzi meg a gyerekeket, odaálltam a kabátomban, aztán kabát nélkül, majd kifordított kabátban is. 3 narancs
Inkább neylonzacskót a fejemre,akkó nemismernek meg
Vikonyságra,meg 50 kilómra
Kaptá pár kört tesó.Cseppet lemaradtál
viszek neked partedlit, nem fogsz kitűnni közülük
A hajtokar csinál ilyesmit ,és lehet az új csapágyadat is szétveri.Amotor fordulaton nem rezonál nagyon?
Mire alapozta ezt a megállapítását?
Sirály,régen vót,hogy x-es rajtszámmal,értékelés nélkül beengedtek,de csak 2-szer.KIÚTÁLTAK a nézők,rájöttek,ki az a barom Vót is cirkusz
Öööö...nekem főzhecc nyugodtan, közel is lakok, meg anyám nem is igen viszi túlzásba mostanság a táplálásom...én meg csak palacsintát tudok sütni
Átmaszkírozunk, kapsz a kezedbe egy nyalókát meg egy kifestőt. Sima liba.
Sanya aszonta, felsetünnék köztük Akkó nincs akadálya
A 2 nagyfaszú. Hun a barátod,elástad?