Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyat kellene venni, ami külsőleg akár csúnya is, csak a motorja, meg az elektronika legyen egyben. Mivel októberben jön a gyerök, ezért télre venném meg, mert akkor mindig van időm "belső munkákra"
Én nyáregyházára szeretnék menni ,még pár órát kéne rajta edzenem,ami ugrato nem igazán megy azt gyakorolni.
hétvégén ti mentek valahova?
A versenyen is,tegnap tudtam menni egyfolytába 20 percet ,és meglepetésemre nem is voltam csiga/érzésem szerint/.
hááát,lehet hogy megint megyünk...de szerintem sokan lesznek
csak azt a bejárat melletti hosszú asztalt tudtam ugrani,arra felé kicsi volt a szél...nemtom miért.
de az meg nagyon szar,mert olyan lapos az érkező,hogy olyan érzésem van mint ha lapra ugranék.
ekkora ugrató után tehettek volna meredekebb érkezőt
Hali! Az a csáko tegnap is kint volt.ténleg jól megy Tegnap fasza idö volt, ugrálni is lehetett,és elkezdtem használni az elsö féket Ma meg olyan izomlázam van, hogy majd be szarok,a hátam a lábam szinte mindenem fáj Hétvégén mész megint?
Majd az éjjeli műszakban leszek
Köszönök minden nőnapi jókívánságot

nesztek nektek meleg(ek)
Köszi!
Küldtem már tegnap nevet is,a cimemet is megadtam mikell még? Vagy küldjem újból?
nemtom,biztos fotóz majd valaki
kira szurkolok majd,ha valaki fotoz varom kepeket vagy lesz valami oldal ahol fent lesz?
29
de télleg nagyon durván tolta,öröm volt nézni ahogy csavargatta azt az sx et
meg ahogy elfordult a kanyarokban....én is úgy akaróóóóóóók
nikor lesz elso futam?
hat igen o orszaga is jobb mar mint mienk van ra edzeni stb ez a szomoru
nem tudom...több mint 30 an leszünk idén...nem ismerem őket...
majd kiderül
volt kint egy szlovák srác...piros rajtszámmal..gondolom nem véletlenül...
úgy ment mint a golyó...a teljes magyar mezőnyt rommá verné az 1000%
ja és sx250 el ment....2t
az a nagy kira es mi az elvarasod magadal iden helyezesben?
hali
nagyon patent a gép
egyre jobban tetszik
halli mester brada?hogy vagy?milyen a kicsike ?
megjöttem
geccccijót edzettünk nyáregyházán
a szél elég erős volt,így ugratni nem nagyon ugrattunk a pályán...de nem is az volt a lényeg
kevés rumpli volt,jól motorozható volt a pálya
zsír volt
Apuuuuuuuuuuuuuuuu
mikor indulsz
Az enyémre négyzet alakú kell, a hátára meg a nevem meg hun felirat téglalap alapon, szóval igy jóval egyszerűbb.