itt most nem fikázásról volt szó. csak ott voltam én is mikor mentek vele és még dávid is azt mondta hogy "én azzal nem megyek,mert szar a telója". senki nem akarja felfelé tolni az árat. direkt szólva lett kakukknak,hogy nem jó a teló,hozzá legyen e nyúlva. Mert gabi is azt mondat,csak akkor nyúl hozzá,ha azt mondják,hogy csimálja meg,nem az hogy szónélkül és úgy több pénzt kér. Ezért lett is szólva. De amúgy az uram is azt mondta,hogy ha jó lenne a telója,teljesen más lenne. És egyébként azért szól csak,hogy milyen,hogy ha valakinek van rá lehetősége ,akkor csináltassa meg,mert egy jó motorral élvezet motorozni. Nem azért hogy felfelé tolja az árat. És ne érts félre,nem vitatkozásként írtam ezt a pár sort,csak végig ott voltam és hallottam meg láttam az egészet. Egyébként a sajátját is leszarozza
állandóan "ugat" hogy csak pénztemető és úgysem lesz sosem olyan amilyenre ő akarja. Szóval szerintem hagyjuk abba,mert semmi értelme az egésznek. Senki nem akar senkit lehúzni, sem vitatkozni,se semmi. Csak már kicsit "elfajultak" a dolgok
Amúgy meg én is kedvellek
és utólag szép jó napot meg csókolomok mindenkinek
, azzal nyűglődik most. hogy mennyire komoly, nem tudom. remélem hamar rendbe jön
)...
gondolom a képek innen nem sok embert érdekelnek
csak megoldódjon!
többiek azt nemtudom hogy fizettek-e...
Hm. Nem is írok. Inkább ez: