Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Morgen....

Nem kell neked vébés motri...
Végülis ezis járható lehet, bemegyek gárdonyba, és minden hasonlóan jócsajt bikinire vetkőztetek, amíg meg nem
találom... Iszok mégegy kakaót és ráfogom a Sanyára, hogy Ő adta a tippet... Nah léptem, további jókat...
Rodolfóbá, varázsojjá má nekem egy vébés motrotot
szeva Ferra
Annak nem, aki tud varázsolni.. Látom Neked megy..
Azért van amikor üzemel az én varázspálcám is, a kellő időben, helyen.. De természetesen köszönöm szépen.. Tsaoo
sokkolom
csak képem van róla
nem volt valami nagy varázslat
itt megtalálod
Jóreggelt szokásosak...
Valaki át tudná dobni Beb-nek a teloszámát, ha lehet ilyen opciót választani?.. honda.maniac@yahoo.com Köszi... Ja, most kéne.. De azonnal...
hello
Az, hogy müxik a Bokánál, futnak körbe, körbe és te meg kiabálod nekik 1,2,1,2,1,2, na most meg békaügetésben.......
én is treníroznék már, de nem tudok
ráadásul az orrom is folyik, megállás nélkül a kis rohadék de ma interjú után kiülök egy padra a parkban és addig napoztatom, amíg abba nem hagyja
láttam, este már jobb kedved volt
Neked is, nektek is. Ma is ügyfeleket trenírozok, úgyhogy nemigen leszek.
Jóreggeltet
Cső... Ha Lalival indítanánk az estét, reggel egyik oldalunkról a másikra gurulhatnánk max... Majd dumálunk addig...
Köszi! Holnap, akkor őt is felhivom, jó8.

Keme mit csinál a szerelőnél a kawa, az is rossz?
Jóéjt, én is lépek lassan...
hát fiúk én elmagyek alukálni,mert úgy látom ma mindenki le van lassulva szép álmokat
szija nincs már itt,lefeküdt. azt üzeni hogy nagyon jó és majd gabi elmondja hogy mit csináltak vele
de van,de az uram el megy az autóval berénybe aham,tanítsál meg vele váltani gyorsan és akkor elviszem te meg majd visszahozol
Leányzó, neked nincs jogsid? Vagy az nem is kell, szerezz motort
Gábortól elhozhatnád a Kawámat akár.
Hú nem szólt Gábor, nem tudom miért, pedig mondtam neki, hogy figyelek majd a telefonra, ha lesz valami kérdése. És milyen lett, megoldódott az ereje, mit csináltak vele? A tiédre meg vigyázzál
és hogy menjek? eljössz és elviszel,meg haza is hozol? pedig mennék