Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg boldogtalan
Nekem nincs semmi elérhetőségem hozzá, annyit tudok segíteni, hogy Kennexnek vagy Sokadikxnek van...
Millióim nincsenek. De boldog vagyok.
mert nem hallottad mit mondott az utas, mert aszonta zörög a sárhányóóóóóóóóóóó
Ne gondolkozz,ájjá sámlira
Volt egy ilyen érzésem, hogy nem vagy technikai hycomat, én becsülöm, ha elvégzel egy ilyet.
Válság jöhet-mehet, lehet pasigond, vagy egyéb nehézség az életben, lesz egy jó papírod, én pl. alkalmaznék motorszerelő csajokat, ha jól képzettek.

Csinálok egy céget. Lehetnétek az angyalkáim, Charlie helyett Keme Angyalai
Milyen szeme van,meglátta a morzsát
Sziasztok!
Most gondolkodom 1 yamaha dt125-ös endurón!
Soha nem volt még ilyen motorom és van egy nagy gondom.
Mocskos alacsony vagyok,160 cm.Szerintetek hogyan tudnám kezelni a motort?Valamelyest lehet összébbállitani a központi rugón,vagy milyen megoldást tudnátok ajánlani?Nemigazán szeretnék lemondani a motorvételröl emiatt.
Elöre is köszönöm a segítséget!
bravó,nagyon ügyes.... ebben készült a rakott kel
tudnál segíteni abban,hogy molnarzo-t hol tudnám elérni?
fontos lenne!
Azt pedig elkellene felejteni,így nem jutol egyrű-milliókra
Tudom, meg az ereje is elég nekem, csak ilyen aberrált agyam van, hogy idegesít, hogy nem tökéletes a motor.
Nem tehetek róla, már pöttöm koromban se szerettem úgy bicajozni, ha kicsit zörgött a sárhányó
Szerettem én is ilyenekkel ügyködni, míg volt kinek segíteni! Most is megcsinálnám, de lehet, hogy csak kárt tennék a moccban, úgyhogy kellene az a tanfolyam, csak most sokminden fontosabb.
Minek,évet simán kibírja
Kell pénz hengerre.
Akkorra összeszeded a zsét,most keveset kértek.
Ő már TUD

Nekem kell menni.
Na,akkó neki kék menni
Apropó, motorszerelői tanfolyam lányoknak:
Párom tömítést vág TS125-öshöz:
tervezem a 7végét, lehet mégis szerep Elek a motóban de
eladod, mi a jövő?
Még egy fehér idomszett egy zöld üléshuzat és már kész is . Aztán mehet is a piacra .fasza lett a lengővilla. most már nem lóg semmit.
Veled mizus?
Ammeg mi