Volt egy ilyen érzésem, hogy nem vagy technikai hycomat, én becsülöm, ha elvégzel egy ilyet.
Válság jöhet-mehet, lehet pasigond, vagy egyéb nehézség az életben, lesz egy jó papírod, én pl. alkalmaznék motorszerelő csajokat, ha jól képzettek.
Csinálok egy céget. Lehetnétek az angyalkáim, Charlie helyett Keme Angyalai
Sziasztok!
Most gondolkodom 1 yamaha dt125-ös endurón!
Soha nem volt még ilyen motorom és van egy nagy gondom.
Mocskos alacsony vagyok,160 cm.Szerintetek hogyan tudnám kezelni a motort?Valamelyest lehet összébbállitani a központi rugón,vagy milyen megoldást tudnátok ajánlani?Nemigazán szeretnék lemondani a motorvételröl emiatt.
Elöre is köszönöm a segítséget!
Tudom, meg az ereje is elég nekem, csak ilyen aberrált agyam van, hogy idegesít, hogy nem tökéletes a motor.
Nem tehetek róla, már pöttöm koromban se szerettem úgy bicajozni, ha kicsit zörgött a sárhányó
Szerettem én is ilyenekkel ügyködni, míg volt kinek segíteni! Most is megcsinálnám, de lehet, hogy csak kárt tennék a moccban, úgyhogy kellene az a tanfolyam, csak most sokminden fontosabb.
Válság jöhet-mehet, lehet pasigond, vagy egyéb nehézség az életben, lesz egy jó papírod, én pl. alkalmaznék motorszerelő csajokat, ha jól képzettek.
Csinálok egy céget. Lehetnétek az angyalkáim, Charlie helyett Keme Angyalai
Most gondolkodom 1 yamaha dt125-ös endurón!
Soha nem volt még ilyen motorom és van egy nagy gondom.
Mocskos alacsony vagyok,160 cm.Szerintetek hogyan tudnám kezelni a motort?Valamelyest lehet összébbállitani a központi rugón,vagy milyen megoldást tudnátok ajánlani?Nemigazán szeretnék lemondani a motorvételröl emiatt.
Elöre is köszönöm a segítséget!
fontos lenne!
Nem tehetek róla, már pöttöm koromban se szerettem úgy bicajozni, ha kicsit zörgött a sárhányó
Nekem kell menni.
Párom tömítést vág TS125-öshöz: