Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az komoly... hát gyorsan tessék meggyógyulni
bugyin lesz tömegsport ja jól emlékszem. NEm,apám csirkézik,aztán hétvégén megint visznek vagy 2000 darabot
ráül a tojásokra és kotkodácsolni fog
mert AKKOR fotózd le!
3-án milyen verseny lesz és hol
szia nem sajnos nem tudunk,csika csirkézik hétvégén,majd hétköznap megyünk valamelyik nap bugyira,készül a 3adikai versenyre.
Eggyel ezelőtti Ultra hangon meg azt mondták, hogy zsírmájam, van mint egy rendes alkoholistának. Közben meg nem is szeretem és nem is iszom az alkoholt.
Niki,
ti is jöttök/mentek Kőszárhegyre
Minden nap egy kicsit jobban vagyok.
Doki bá azt is mondta hogy gyogyó tornára kell mennem vagy 10X.
csak nem
Megjöttem a doki bától. Mondott valami olyasmit hogy elmehetek, de lehet hogy azt mondta, hogy elmebeteg
maga is megjött? jobban vagy már?
Hali mindenkinek
napot
röff röff
Sziaa!

Te különösképpen jó lenne ha jönnél...
Bácsi
mehetek fotózni?
Ellépek, majd később valamikor.. További jókat, amíg nem futnánk össze megen... Tsaoo tutti...
Értem én, csak gondoltam lelkesítelek.. Lehet télleg igazad van, lejövök, max. kicsit megint arrébb tolom a gázszámlámat..
Válaszolok magamnak.. Utánanéztem, tömegsport kupa 2009..
Régen nem versenyeztem már...és lámpalázam van...hiányzik azért még ez az...tudás...fizikum...

Indulnak ismerősök...
Miféle lámpaláz vazz, fiatal, magabiztos, életerős krapek vagy.. Versenyláz lehet, de lámpásláz?!.. Miféle derby lesz ez, valami dél-nyugatkupa? Megy valaki innen még, esetleg indulnak is?
szép napot
Gyere le....get up stand up....
a csípőmnél van idegbecsípődés...sajna nem indulok...de szerettem volna már csak a lámpaláz leküzdése miatt is...
Csákó... Akár úgyis mondhatjuk, vagy inkább lusta vagyok feladatot találni magamnak.. Ha jól olvastam, Kőszáron verseny lesz ugye?! Elég hangulatember lettem mostanában, ha úgy ébredek, akár még leisjövök.. Te indulsz végülis? Háttal nem jó szórakozni, nagyon betehet az offroadozásnak, ha nem kúráltatod ki magad.. És itt nem csak a szexuál terápiára gondoltam..
Szia mester!

Talán unatkozol?Hétvégén nem jössz Kőszárhegyre?
Akkor most rámegyek a pole-ra...