Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tsááá Annyira még nem vagyok jól,majd ezután
Szombat olaj csere szelep ellenőrzés, vasárnap szoktunk menegetni mi.......
Köszi kérdését,sokkal jobban,most a front a nyakanba bezavart,de amúgy egész jól vagyok,csak nem akar tekeredni a fejem.Sar ez,nagyon sar
hali mindenkinek! holnap indul valaki Tiszapalkonyán?csika felépültél? megyünk aztán szurkolunk!
én eddig kertészkedtem, koszos az összes ujjam a szőlő már egészen jól áll, de holnapra is maradt még elég
a többiekről nem tudok semmit
te jobban vagy már
Tsáááááá Mi van má magácskával?Többiek?Buliznak?
ott lesz a tali a bányánál !
Jóestét
Ha Fót felé endurrantasz meg is tudod finnyázni
Hétvégén valamelyik nap megyünk, majd szólók !
Van egy 5 és egy 7 éves fiam, nekik.
Jó napot mindenkibe Naplopó banda,csak a kömínymag marad meg a fórumon?Mindenki dógozik ,még ilyenkor is?Attakúva,akkor elkopok én is innen
egyszer becsatlakoznék.
KInek kéne a malaguti ?
úgy is van ! Penc... Fót... Pécel.. Monor... mindenfelé !
Vannak ott tűrhetőbb részek, de azért az egész pálya "horzsol", hogy ilyen Metal Hammer-esen fogalmazzak...
Azt a kicsi pitbike-pálya-szerűséget mellette még meg se néztem.
kifeszitett drotokrol kötelekröl nekem is vannak rossz emlékeim,
S ha tudnád, hogy 30 éve kb. még a közelében sem voltam a horgászatnak... azta drótkötelet neis említsd, első közös, durva ám feledhetetlen motorozásunk zozee-val, beakadt a lábam tempóval egy ilyenbe, és mégjobban rácsavartam a gázt, hogy "elhagyjam" magamtól... "Okos" dolog volt, jó, hogy mégmegvan a lábam, meg nemestem akkorát, mint valami Bud Spencer filmben a szerencsétlen mellékszereplő...
micsoda horgász látás mod,

nekem a viszi a damilt-rol más jut eszembe, kifeszitett kötél, drot, amit viszel ha bele akadsz,

jahh netes komunikácio, egy kutyaszar, ahogy zoozee mondaná,
Mazokrossz... Még mindig olyan szar? azért ott van nagy terület, amin csak térdig süllyedtek, nem nyakig, nem? Kakukk frissen gyógyult kezének terápiás kezelés lesz kapaszkodni a kormányba sztem...
Vasárnap du. 4-től szerintem Gyálon mazo-krosszozunk Kakukkal...
Eladó egy husaberg fe 550 2005 ös!minden kopo alkatrész kicserélve!CSERE LEHETSÉGES!itt a link: http://www.kepesmotor.hu/husab...
akit érdekel irjon!üdv!
És hol fogsz kapratni vele hétvégén / csika után szabadon.. /
Jól hangzik, lehet, hogy elnézek arrafelé...bááár megyek ki jövő héten Osztriába, meg kellene nézni az Auner-es vásárot
Jáááj eza netes kommunikáció...
Viszi a damilt, vagyis kapás van, ergó jó duma... Villany?!...
De, a CR250-re kaptam egy Metzeller hátsót
helyes helyes
csinálj róla képeket, kíváncsi vagyok a kis huligánra