én eddig kertészkedtem, koszos az összes ujjam a szőlő már egészen jól áll, de holnapra is maradt még elég
a többiekről nem tudok semmit
te jobban vagy már
Vannak ott tűrhetőbb részek, de azért az egész pálya "horzsol", hogy ilyen Metal Hammer-esen fogalmazzak...
Azt a kicsi pitbike-pálya-szerűséget mellette még meg se néztem.
S ha tudnád, hogy 30 éve kb. még a közelében sem voltam a horgászatnak... azta drótkötelet neis említsd, első közös, durva ám feledhetetlen motorozásunk zozee-val, beakadt a lábam tempóval egy ilyenbe, és mégjobban rácsavartam a gázt, hogy "elhagyjam" magamtól... "Okos" dolog volt, jó, hogy mégmegvan a lábam, meg nemestem akkorát, mint valami Bud Spencer filmben a szerencsétlen mellékszereplő...
Mazokrossz... Még mindig olyan szar? azért ott van nagy terület, amin csak térdig süllyedtek, nem nyakig, nem? Kakukk frissen gyógyult kezének terápiás kezelés lesz kapaszkodni a kormányba sztem...
Eladó egy husaberg fe 550 2005 ös!minden kopo alkatrész kicserélve!CSERE LEHETSÉGES!itt a link: http://www.kepesmotor.hu/husab...
akit érdekel irjon!üdv!
a többiekről nem tudok semmit
te jobban vagy már
Van egy 5 és egy 7 éves fiam, nekik.
KInek kéne a malaguti ?
Azt a kicsi pitbike-pálya-szerűséget mellette még meg se néztem.
nekem a viszi a damilt-rol más jut eszembe, kifeszitett kötél, drot, amit viszel ha bele akadsz,
jahh netes komunikácio, egy kutyaszar, ahogy zoozee mondaná,
akit érdekel irjon!üdv!
Viszi a damilt, vagyis kapás van, ergó jó duma... Villany?!...
csinálj róla képeket, kíváncsi vagyok a kis huligánra