Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az advent szó jelentése eljövetel .
A karácsonyt megelőző várakozás az eljövetelben éri el jutalmát.
Régebben egyes vidékeken nevezték ezt az időszakot „kisböjtnek” is.
Advent első vasárnapja, a keresztény egyházi év első napja, mindig november 27. és december 3. közé esik.

ezzel csak azt akartam mondani hogyha kiböjtölöd ezt a kisböjtöt cirka karácsonyig akkor tuttira elkel a cucc,

amugy rég láttalak, remélem jol vagy,
Üdv fiúk-lányok.
beégett a kipuf szelep...
Helloo Szokásosak, és Szokatlanok...
http://www.kepesmotor.hu/ajand...
Ha pl. ettől megszabadulnék, akár még taksonyig is eltudnék menni motorozni... Igyekezzetek, mert tudjátok, hogy a port nem szeretem...
Egyik pillanatrol a másikra miert kezdett el DURROGNI az RMZ ? vki mndja már meg gázelvételnél..
szép jó napot
Rendezel nálad egy hazaérkező partit élménybeszámolóval?
fotelcross, ezen beszartam ....
olyan, mint a szájkarate, vagy a fejbendugás, vehhehehhe
mennek en mar nagyon de mar csak negyet kell aludni es otthon leszek addig meg lesz meg eleg neznivalom
hogy allsz a hazzal?
Ejuróba? Gyere mán hazafele
Üssük agyon
Köszi Minden oké,menek má csinálok kicsit valamit,unom a lustálkodást
Szevasz lakásépítő!
Jól vagytok? Asszonnyal minden rendben?
inkább verjűk agyon az időjost ,vagy űltessűk be a szomszéd szobába gigakopter-transzformereket nézni.
en nem ellenzem van is ra felesleges 5 forintom
Fizessük le?
Szeva pocok!
Csókolomok Akkor, semmit sem csinálok
azt mondja az időjos hogy még egy hétig esni fog,
Jó reggelt lakásfelújítóknak és hasfájóknak is....
kellett neked belefogni a felújításba még a vizet sem bírod elzárni jövő hétre megcsináld nekem különben lemegyek és meglátogatlak
Jó reggeltet mindenkinek! Itt még mindig nyitva a zuhanycsapja,csőtörés van az emeleten?
te cukros bácsi
megreguláztam pokemont a giga-koptereket, és barátaikat a transzformereket,,,,, egy kis tányér kakaos sűti ,pohár tejjel, rögtön levette a hangeröt,