Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jöttök vasárnap monorra?

Mi újság, neked sincs jobb programod szombat estére, mint a Mozilla Firefox?
ááá olyan öreg mint te!
Te vagy matekból vagy picit gyengécskébb az átlagnál, vagy én nézek ki durván fiatalosnak
Ezek szerint Keme már 3 évesen közúton ment...
A patakmederben simán átmegyek, de azt a balost még meg kell nézni párszor
Nyílván megvan a nagymotorok előnye, és nem is feltétlen kell fülön fordulni velük, pláne nem a városban.. De ahogy mondtam, a motoron eltöltött "hasznos" idő számít... És az ilyen jellegű motorozások jó instruktorokkal igen hathatósak.. Namegaztán már tetszetősek is... De le a tréfával, én nagyon hasznosnak találom..
baszod ilyen jól megy ? ferihegyen már ugorhatod a középsöt , .
oké,4re én is kint leszek ,lehet hogy picit elöbb.
egészségedre ügyes voltál hajtunk még
Hát igen. Semmi komment, semmi magán megjegyzés tőlem, csak a tények a mai napról:
-akik a tréningre befizettek, teljesen vegyes banda, van, aki friss jogsis, van, aki 15 éve motorozik
-a két legszélesebb majrécsíkot (kb. 3 cm a hátsó gumin) a két legnagyobb géppel érkező motorján láttam (CB1300)
- a feladatokat a legnehezebben teljesítők ezzel érkeztek: CB1300 és CBF1000
Helyes... Azis, hogy megvan, és azis, hogy "fentartás" nélkül csinálod.. No igen, ezeknek ez a céljuk. Mmint, hogy további ismereteid legyenek a motorozásról... 44 éves angol "szupersztár", Jeremy Mc, nekem mindenképp az, lemeri nyilatkozni, hogy a mai napig törexik a tanulásra, minden nap rejtegethet új ismereteket.. És nem rest kérdezni helyi menőktől, ahol esetleg kevesebbet motorozott, mert minden pályának megvan a sajátossága, amit akár amatőr helyiek jobban ismernek, mint rutinos rókák... Ld. Lorenzo Donnington park... Elcsípte a pálya egyik csapdáját, amit már tv-n keresztül évekkel ezelőtt is kilehetett szúrni.. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy én nem estem volna el... Ill. mégis... Én ott nem estem volna el.. Mert nem lehettem volna ott...
igyekszem!4re remélem kinn leszek,köszi a lehetőséget
Persze, hogy megvan még...meg is lesz még jó sokáig, nagyon szeretem. Ma is azzal voltam, holnap is azzal megyek, de a tréninget bukókeretes 500-asokkal csináljuk, ízelítő itt: http://safety-hungary.hu/hu

Jöhetsz nyugodtan, csak hozz fagyit meg jeges vizet Én 15 éve motorozok közúton, és ma hallottam 5-6 új dolgot...
És hova lett a vas, vagy megvan még? Nagyjából képben vagyok velük, bár engem a másik oldal érdekel / ne / valójában, csakhát a műanyagapukám a honda hungary műszaki igazgatója, és semmiféle kontaktust nem kívánok vele, mert nemaza korrekt szimpatikus, klassz pali, hanem aza másik fajta...
De ha nem leszel lámpalázas, akkor télleg kíváncsi volnék... Persze nem Rád, a műsorra... Tréfálok, hisz ismersz...
2007-ben vettem egy zsír új Hondát...közösen a bankkal. Így a régi áron (35000Ft a 45000 helyett, és felét a Honda állja), 17 000-ért befizettem erre a 2 napra.
Lehet, hogy megnézlek... És hogy jött az ötlet? Vagy vettél egy zsír új hondát?...
Motor, Safety Hungary, Kozma u. 3. Holnap lesz a második nap. Szabó Ákos az oktatónk (ő ezerrel nyomta, CBF1000-rel), mi meg CBF500-asokkal. 10 fő, szlalom, rénszarvasteszt, fékgyakorlatok, ilyesmi.
Helloo Hustler Killer, üdv. EC-sek... Vezetéstechnikai tréning? Beszélsz nekem róla? Autó-motor, hol? satöbbi...
Oké, 3-4 körül Monor?
én nem tudom mikor érek ki
ezt elöbb is kitalálhattuk volna,családdal is kell legyek!beszéljünk holnap telón!számom az adatlapon
jól hangzik,hova mennénk?délelött megyek családdal Rukkel tóra!
Menyünk ki elöbb, az én vasammal megyünk felváltva,vélemény?
Mikor este összepakoltatok, és átmentünk a Rönómhoz, ott lobogott rajtad becsatolás nélkül. Még csodálkoztam is. Szerintem a pavilon körül tűnt az el... Megnézzük majd. Én kb. fél hatra tudok Monorra kiérni.