Majd ha rendbe jövök megmutathatod fiatal barátom mit tudsz mutatni. megnézzük ki tud messzebbre ugrani. mérhetünk köridőt is . Én 250 4t-vel te 450 4t-vel oké?
Igen azt szeretné mindenki hogy hagyjam abba,nem nekem való. De valóban ez az életem. Járjak helyette kocsmába? az jobb lenne? Az utcai motorozást meg én nem erőltetem . Minden nap meg hal egy motoros az utakon . Ráadásul én szinte csak ugrálásra használom a motort . Egy kezemen megtudnám számolni, hogy az utóbbi 5 évben hány teljes kört mentem végig akármelyik krosszályán.
Ezeket én is szeretem bodzaszörpit én is csináltam már, anyukám receptje szerint, hmmmm vidéki élet
De egy finom pálinkának nem tudok ellenállni, és sajnos általában 1 nem elég
Bodzáról jut eszembe, hétvégén móri bornapok voltak, elmentünk...a bor hanyagolható és felejthető volt, na de a pálinkááák, hmmm. Ittam bodzapálinkát, naggyon finom, és galagonyát, és kökényt és és és na jó ennyit azért nem ittam
Persze hogy nem akarják , mert mindenki félt és szeret téged, és ez így is van rendjén. Te is olyan vagy, akinek ez az élete...enélkül félember lennél.
Én is így voltam, mikor a Zolit elütötték, de miért irtsam belőle azt amit a legjobban szeret...
Persze azóta változott, terepen már nem motorozik( max. nagy ritkán) csak pálya.
Csak az asszony nem akarja meg anyámék, meg a nagyszüleim, a kollégáim, meg szomszédok. Én akarok még. most hogy eladtam a motoromat venni akartam gy 450-est,de maradok inkább a 250 4t nél. Remélem tavaszra rendbe jövök aztán megyek motort venni.
Ne legyél gonosz
Kellllll nekem, enyém enyém enyém!
Használd ki ezt a pár napot, hogy nézegetheted... utána úgy is babáznod kell, nem lesz időd mocira Én csak megkönnyítem a dolgod
Húsvét másnap, és karácsony másnap.
De egy finom pálinkának nem tudok ellenállni, és sajnos általában 1 nem elég
Bodzáról jut eszembe, hétvégén móri bornapok voltak, elmentünk...a bor hanyagolható és felejthető volt, na de a pálinkááák, hmmm. Ittam bodzapálinkát, naggyon finom, és galagonyát, és kökényt és és és na jó ennyit azért nem ittam
Én is így voltam, mikor a Zolit elütötték, de miért irtsam belőle azt amit a legjobban szeret...
Persze azóta változott, terepen már nem motorozik( max. nagy ritkán) csak pálya.
Kellllll nekem, enyém enyém enyém!
Használd ki ezt a pár napot, hogy nézegetheted... utána úgy is babáznod kell, nem lesz időd mocira
Valóban nem olcsó, de ha jól emlékszem a RedBull is jócskán 300.- felett van.