Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudom, már láttam! hát nem lennék a csizmáid helyébe az fix
egy csizmárol csak ugy lehet véleményt adni ha már legalább 1-1,5 éve intenziven használod, szerintem,
Hát a sztárolás,meg a bevált dolgok között kúva nagy a szórás Ha rám hallgatsz,azt veszel amit akarsz
hahaha tcx-em nekem is van itthon 1 év után ugy szétdölt mint egy kinai gagyi,, made in románia,, oxtar tcx pro2.
Hú bammeg nembaj,ha beázik? Agyon használt tech8-ot teliöntöm vízzel,egy szem se folyik ki belőle,pedig kívülről má nem úgy néz ki Nem kapok zsét a reklámért
lehet az sg10-et még most is kapni, csak most kijött ez az ujj verzio sg12 és ezt sztárolják agyon,,,
errol mi a velemeny: forma terrain dominator
ezt hasznalom, mason nem lattam, eddig nincs baj vele, viszont beazik 25cm felett, a belseje sem kiveheto, de ezek nem szempontok nalam.
nekemvan tcx-em eladó, 30-ba viheted
Tesázzad össze
Hát akkor vadásszál régebbit,hátha van valahol polcon,vagy valakinek alig használt.
szerinted milyen szintem baszott szét az ideg mikor megláttam,

elmentem megnézni haveromét ,ő kb 4-5 honapja vette, azon is elindult a repedés befelé,

amugy azért reped be mert az ostoba gyárto azon a helyen két anyagbol sűti össze a pántot egy ilyen eltolt Z alakban, és nekem a Z eggyik szára repedt be,,,,

egy motorozás után,
Igen,igen,gázt kiengeded a sapkából,szétszeded,mert szétbirod,kitakarítol mindent,felöntöd oillal,levegő mentesre csináljad,azt szépen összerakod,nitrogénnal meg meglöketed a sapkát 11bar-bárral valakivel.Abba meg 5-ös olajat tegyél.
Corsaro
esetleg ezt nézd meg! Laci jó ember
jövő hétem megyek probálni olyat, régebben volt tech-6, meg tech-8 is, szerettem öket bár be kell törni nem hajlik rögtön ugy mint egy csuklos bokáju,

meg az alpinestars-al van egy kis olyan félszem hogy már azt is kinában gyártják,

viszont volt a lábamon a régebbi gaerne sg10-es, az tényleg egy jo csizma,
sajnálom, hogy igazam lett
jobb lett volna egy gumicsizma mégiscsak
és a hátuljáva mi van?
azt is meg kéne frissíteni, nem?
Motul 10W Medium szintetikus lett a tiédbe téve,ha jó volt vele,akkor azt
szasz, hát kb olyan 15 órát mentem vele, jólvan kicserélem, milye oilt ajánlassz?
én mst vettem tch7-et, lehet nem hosszú életü, de kurva kényelmes
Látttam má mindened új Telóba cseréltél már olajat?Mennyit mentél órába vele kb?Legkésőbb a jövő hónapban dobd ki belőle
tech8 vagy 10 ha sokáig akarod
ennyit az agyon sztárolt holmikrol,,,,
Szasz
bejött amit mondtál a csizmárol sajnos,,,,

első lightes motorozáson a szuper agyon sztárolt gaerne sg 12-es -nek berepedt a bokát összefogo pántja kb 6 milliméter hosszban,

egy 90 000 -ft-os holmitol kicsit többet várnák el, az ideg széjjel baszott,
Szerencse hogy ilyen vékonyak vagyunk, és beférünk az ajtón 2-en is