Hú bammeg nembaj,ha beázik? Agyon használt tech8-ot teliöntöm vízzel,egy szem se folyik ki belőle,pedig kívülről má nem úgy néz ki Nem kapok zsét a reklámért
errol mi a velemeny: forma terrain dominator
ezt hasznalom, mason nem lattam, eddig nincs baj vele, viszont beazik 25cm felett, a belseje sem kiveheto, de ezek nem szempontok nalam.
szerinted milyen szintem baszott szét az ideg mikor megláttam,
elmentem megnézni haveromét ,ő kb 4-5 honapja vette, azon is elindult a repedés befelé,
amugy azért reped be mert az ostoba gyárto azon a helyen két anyagbol sűti össze a pántot egy ilyen eltolt Z alakban, és nekem a Z eggyik szára repedt be,,,,
ezt hasznalom, mason nem lattam, eddig nincs baj vele, viszont beazik 25cm felett, a belseje sem kiveheto, de ezek nem szempontok nalam.
elmentem megnézni haveromét ,ő kb 4-5 honapja vette, azon is elindult a repedés befelé,
amugy azért reped be mert az ostoba gyárto azon a helyen két anyagbol sűti össze a pántot egy ilyen eltolt Z alakban, és nekem a Z eggyik szára repedt be,,,,
egy motorozás után,
esetleg ezt nézd meg! Laci jó ember
meg az alpinestars-al van egy kis olyan félszem hogy már azt is kinában gyártják,
viszont volt a lábamon a régebbi gaerne sg10-es, az tényleg egy jo csizma,
jobb lett volna egy gumicsizma mégiscsak
azt is meg kéne frissíteni, nem?
első lightes motorozáson a szuper agyon sztárolt gaerne sg 12-es -nek berepedt a bokát összefogo pántja kb 6 milliméter hosszban,
egy 90 000 -ft-os holmitol kicsit többet várnák el, az ideg széjjel baszott,