Protektoringet nem próbáltam ,de el tudom képzelni.
Az a durva, hogy a tegnapi sima páncélos tapasztalatokból kiindulva most már az Axo-t is kötözött sonkának érzékelném.
Sziasztok.
Tegnap defektet kaptam az első kerekemmel és gondoltam ha már úgy is szétkapom a kereket lehet hogy érdemes lenne külsőt is cserélni. Újra nem nagyon szeretnék áldozni de van itthon egy használt nem tudom lehet hogy érdemes lenne azt feltenni . Itt van a képen mind a kettő szerintetek melyik a jobb állapotú?
mondjuk az a valami semmit nem véd....csak egy rugalmas gumiszerű műanyag lap, ami összeköti az elejét a hátuljával.
de amúgy sem láttam még olyan páncélt ami korrektül védené a vállat. protektoringet meg kizárt hogy felvegyek. szerintem el is adom...
Így képzeltem. Végülis van itt valami...
Amúgy meg szeirntem ezeknek a páncéloknak a vállvédelme erősen vitatható.
Nem tudom, még milyet fogok venni, de esélyes a sentinel, mert amugy is lesz rajtam másik gerincvédő.Akkor meg már a páncél legyen minél kisebb
ő sem vette el...
én valahogy messzebbre repültem, mert a moci nem csak kicsúszott, hanem meg is állt mint a szög. meg még meg is fordultam a levegőben ezért nem a jobb, hanem a bal oldalam csesztem össze.
bárcsak ilyen sima talajra estem volna...akkor ma motoroznék...
A könyökvédő engem is zavar. Kb. 1,5 éve volt rajtam utoljára Felkarvédőt is csak azért rakom fel, mert hozzá van erősítve a páncélhoz
Közben már látom, hogy lehet leszedni a Thor vállvédőjét.
felkarvédő,t meg vállvédőt sem használok....(sőt még könyökvédőt sem... )
a vállvédő nélkül szabadabban "mozog" a leatt. egyébként olyan merev az egész.....zavar.
béla, jól megijesztetted szegény ktm-es srácot....
Az a durva, hogy a tegnapi sima páncélos tapasztalatokból kiindulva most már az Axo-t is kötözött sonkának érzékelném.
Tegnap defektet kaptam az első kerekemmel és gondoltam ha már úgy is szétkapom a kereket lehet hogy érdemes lenne külsőt is cserélni. Újra nem nagyon szeretnék áldozni de van itthon egy használt nem tudom lehet hogy érdemes lenne azt feltenni
de amúgy sem láttam még olyan páncélt ami korrektül védené a vállat. protektoringet meg kizárt hogy felvegyek. szerintem el is adom...
Amúgy meg szeirntem ezeknek a páncéloknak a vállvédelme erősen vitatható.
Nem tudom, még milyet fogok venni, de esélyes a sentinel, mert amugy is lesz rajtam másik gerincvédő.Akkor meg már a páncél legyen minél kisebb
itt látszik milyen nélküle...
én valahogy messzebbre repültem, mert a moci nem csak kicsúszott, hanem meg is állt mint a szög. meg még meg is fordultam a levegőben ezért nem a jobb, hanem a bal oldalam csesztem össze.
bárcsak ilyen sima talajra estem volna...akkor ma motoroznék...
Közben már látom, hogy lehet leszedni a Thor vállvédőjét.
a vállvédő nélkül szabadabban "mozog" a leatt. egyébként olyan merev az egész.....zavar.