szevasz Maszat
majd meglássuk ... idén már alig leszek itthon, és/vagy ki tudja, mikor lesz edzés, úgyhogy majd tavasszal meglátjuk. addig ráér a térdem is gyógyulni tudoooom, rokkantnyugdíjas vagyok
de láttam, te jól mentél vasárnap
Jaaaaj valamit elfelejtettem!
Ötleteket várunk a pályával kapcsolatban: átépíteni ugyan nem fogjuk, se többszáz köbméteres dombokat átpakolni, na földcserére sem futja.
De lesz pölö leghátul is 2 új mandíner, és a lyukasokat is betömjük az esélyegyenlőség jegyében, meg azért is, hogy élvezhetőbb legyen
Persze ezeket mi is végiggondoltuk. Ezért azt mondom, hogy nem pályadíjat szedünk, hanem összedobjuk a gépmunkára. Bekeríteni nem fogjuk, mert nem a miénk a terület, csak a tulajdonos és az önkormányzat beleegyezésével használjuk , a táblát meg ellopták, mert volt az is! Ha bérelnénk, akkor a bevétel fele mehetne a bérleti díjra, plusz az egyéb ktg.-ekre. Na akkor pláne nem lenne megtúrva sosem. Nyáron, mivel tökszáraz a pálya nem ér semmit sem a túrás. Akkor nem is szedünk pénzt, de nem is rakjuk rendbe(1-2 év múlva meg úgyis megszűnik az egész pálya, mert ezzel a homokkal fogják betemetni a mögötte lévő szeméttelepet.)
Aki meg nem akar fizetni annak ottvan hátul még egy két domb, kaparja azt szerteszéjjel illegálisan, mert ott ugyanúgy tilos motorozni, mint az erdőkben.
Így szerintem mindenki elfér, nincs hiszti.
Mármint 16-35 vagy 70-200?
A 16-al elég közel kell állni!
Én nagyon durván megyek!
Most mikor a Bugyisok is odajárnak?
majd meglássuk ... idén már alig leszek itthon, és/vagy ki tudja, mikor lesz edzés, úgyhogy majd tavasszal meglátjuk. addig ráér a térdem is gyógyulni
de láttam, te jól mentél vasárnap
Ötleteket várunk a pályával kapcsolatban: átépíteni ugyan nem fogjuk, se többszáz köbméteres dombokat átpakolni, na földcserére sem futja.
De lesz pölö leghátul is 2 új mandíner, és a lyukasokat is betömjük az esélyegyenlőség jegyében, meg azért is, hogy élvezhetőbb legyen
Aki meg nem akar fizetni annak ottvan hátul még egy két domb, kaparja azt szerteszéjjel illegálisan, mert ott ugyanúgy tilos motorozni, mint az erdőkben.
Így szerintem mindenki elfér, nincs hiszti.
olvastam napközben, hogy már 3 kilósak vagytok