Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyire nem ismerlek se téged, se a témát...
Bár ha mos főz takarít rendesen, és nem fogaz... Azé nekem még mindig inkább a Női partner a szimpatikusabb...
Niiincs Mé nincs? Akkó ezek szerint maradnak a csávók?
Nemakarlak aggitálni, nemvagyok én hittéritő, dehát a családoknak együtt kell maradni... Különben sincs még egy ilyen Nő, aki elviselne...
Ja, 2T dreizylinder, wassergekült, wartburg motor, egyedi hengerfej... Angliában 1 mindentgyűjtő technikamániás haverom meghallotta, hogy nekünk van 2ütemű mikrobuszunk, kiguvadtak a szemei mint Garfieldnek, és átszellemült tekintettel rebegte: Neki kell egy olyan....
ÚÚÚ félve is írtam be a barkaszt (villámot jelent a neve ) Akkor csak símán 2T technika...
Erős volt a gyanúm, hogy nem a gyerek határozott így...
Majcsak kifújjátok magatokat, azt minden visszatér a régi kerékvágásba...
A gyerek semmit,azt vitte.Ugattam az apjával azt beleszóltak,mondtam mindenkinek ellehet menni, amíg lehet.Azok mentek jobbra az meg az anyjához.Nekem meg esszer aszonták,aki menni akar, annak segíteni kell összecsomagolni
Így meggyalázni a jó Barkácsot... Azmár vizes technika... Pliusz mégegy extra, ha nagyobb hőt akartál, levetted a gépházkémlelőnyílást......
Nem vagy alapszint.. Nemsokközöm van hozzá, de mit vétett aza szegény gyerkőc?... Na jó azasszony...
Azokba meg én fagynák bele,az egyszál belemmel
Vegyé egy trabantot, abba nem fagy bele a víz A Barkasz hasonlóan jó asszem, de abba a motorkerékpár is befér
Ki is van kötve ,el ne szabaduljon
Tegnap,délelőtt
Bazzeg jól olvasom, elűzted a családodat otthonról? Mikor?...
Miaz, hogy nem motorozza ki!? Én is most keresek egy kicsit erősebbet, mert a kx már gyenge... Erre gondoltam, de sztem nyár végére kimotorozom ezt is
ÁÁ,itt olyan hideg van megse gyulladna
Éb biztos össze törtem vóna . Én egyszer nem tudtam elmenni a mercivel mert rajta hagytam a világitást.egyköacél akadt a kezembe szegény!
Csörögnek a tányérral sztem enni kell!
Csak az van benne, valami genyós ződ szarság.Este leteszed,reggelre visszahül,minden lezár alapállapotba, a hűtő keringető szivattyúnál,meg áteresztőnél,meg még 2 helyen,meg a fűtésnél ezeknél az elektromosan kapcsoló szarokban,belefagy azt baszhatod.1 óra hőlégfúvózás Rohadt bonyolult szar
Milyen szelepek? fagyállóval bróbáld keverni a hűtővizet ,de még monduk szeptemberben és aztán hagy maradjon állandóra!
S.Ó.S Ami nem sós jelent! Segitség! Le tört a csimmámról a fém amibe a müa csat kapcsolódik. alpina a csimmatech4-6 jó lenne szar csimmáról vagy új is
Itt nemto mennyi vót,de a geci ótóba megint befagytak a vízszelepek,itthon is maradtam,faszom melegítgeti alatta Mérges vagyok má nagyon
Az csak melegebb éghajlaton lehetsegges. Itt bammed manusz 13 volt reggelre!
Szevaaa Itthoniak,még mindig nyaralnak