Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

evenx mindjárt írok neked is valamit csak csöngetett valaki és megnézem mit akar
mindjárt visszatérek ...ich komm gleich !
dicsak minimum atomfizikus vagy.... Kösz, holnap proba, de elcsipni is nehéz, nem kicsit nagyon....
Félek hogy elkuroma bowdent is, igaz veszteni valom nincs, az utobbi másfél hétbe így állt akkor 2nap nem számit....
siki utolsó trükk amit elmondok ingyen baráti és sporttársi szeretetből !
nem kell levágni a végéről a cupkát , hogy lehúzd a levágott bowdenkülsőt ...miért is ? ...mert a bowdenkülső egy rugóként összetekert csövecske és mikor levágtad két fogóval széthúzgálod/megnyújtod , hogy hézag legyen a tekerés között (olyasmi legyen mint a spirálfüzetbe a rugó) és letekered a belsőről mint a szél......... ez a másfélperces rész a kettőből..... fél a csípés volt!!!
há dicsak 2db percem is van, meg nem is 1 darab csipő fogom.... de ahhoz meg lekéne vágni a stfitet, hogy letudjam huzni a bowden külsőt, de ahoz meg felnőtti segítség kéne, ha nem is felnötti, de tudna róla, de a felnőtt sereg nem szeretné hogy buheráljak, így várom az uj bowdent a hét második felén...
Mind1 ugyis könyök pihentetés kell...De lehet holnap tudok fényképet csinálni a pályáról....(senki nem számicson nagy cuccra)
Hát én már láttam összefoglalóját a tv-ben és a tv-n keresztül sztem nem nagyon ért meg annyi pénzt....nem volt olyan nagy show
Múltkor felhívtam kíváncsiságból egy gazdit:Itt a környékünkről való a motor, a srác azzal kezdte(persze az első szó után lejött, hogy full paraszt a gyerek és nem ért hozzá) 2 évvel megfiatalította "véletlenül" a hirdetésben, a másik, meg hogy már nem úgy néz ki valójában mint a képen, mert azt még az előző gazdija fényképezte.Ő csak a libák közt motorozott vele, hja és ha megnézném most már előre bocsánatot kér, mert sáros.Mintha nem lenne 200ft-ja lesterimózni...Nah ezek után elment a kedvem akármelyik cross moci vásárlásától is....
Ma lesz a fókuszban egy kis szombati freestyle. Hétvége jó volt estem keltem najó nem estem el csak nagyon csúszkáltam, de vasárnap délutánra már jó volt a terep..
Jó ezt vágom.De ha mégis mire kell igazán odafigyelni?
pl Rugós tagokat hogyan tudom ellenőrizni?
Találtam egy új kawát..Nem tudom ,lehet nekem facsart az ízlésem, de sztem mint egy ronda bulldog, olyan pofája ennek a motornak
hát az attól függ ki volt a gazdija meg mennyire sokat volt használva mert van olyan 95 -ös hondás barátom akinek új kora óta otthon áll a gép és alig ment vele hát a vadi új az szar az övéhez képest !
az enyémet is azért vettem két és fél éve meg mert első gazdija volt és akkor még nem volt szétszedve de ez látszott akkor még rajta ...már nem mert másnap már az oldalán húzgáltam az erdőbe a fák alatt !
Ejj,tényleg!
Valaki a múltkor nem tett föl valami linket olcsó bowdenekkel/spirálokkal?
na megvan a csizma(bocs mx de aszondták újat vegyünk)beléptem a w2-esek táborába:Dképzeld gerle a parilla a kecskeméti délhírrel szemben van
Csaó Elissa!

Szerintetek mi abban a ráció, hogy a digitális km órába fölviszik a spirált az agyból?(dörözö)
Most széttéptem, és vehetek újat. Ha csíkszemék 2 madzagot vittek volna föl, most simán megtoldanám.

Ez szerintem DR350 örökség lehet...(spirál)

Ráadásul karmantyúzhatom a hátsó féket, mert egyik napról a másikra csak behüppedt a kar, légtelenítés nem segít, nem estem, és nem is pisil valami erősen.
zee!
Szted egy öregecske (95-96) os krossznak a lelke is ki van lehelve, vagy csak a bele lóg mindenhonnan?
Szóval érdemes egy jobb állapotút venni, és ha igen mire kell legjobban odafigyelni a vételnél_?
Vannak elképzeléseim, csak érdekelne a te véleményed is!
nálatok az ipari kémek vannak elszaporodva
te standar sikinek nem ennyire bonyolult a helyzete egy éles csípőfogóval jó helyen egy csípéssel 2 perc alatt hosszúéletű és jó bowdenje lenne .............csak nincs csípőfogója meg 2 perce , hogy motorozhasson
jól van na nem baszogatásképpen mondom
Gondolom nálunk kevesebb a földrajzi adottságokból kifolyólag is a terepmotoros ,és ezért nem kaptak még vérszemet rendünk éber őrei.
Te mennyiért is vetted ezt a mocit?
Hogy állsz már a felmerülő problémák kiköszörülésével?
Jó estét srácok
Akkor ti tényleg szerencsés hejen laktok.ere mifelénk gecik a zsernyákok.Föleg ha nem a haveral megyek motorozni mert az rendör .Ez a Németh Kornél gyerek ez nagyon tud mi?Ismeri valaki eszt a gyereket?
Szeva!
Dörözö 400-hoz itt egy link szelepállításhoz, lehet, hogy van a környékén 25-öshöz is, szörfözz!
www.pegmonkey.com/howto/valve_...
na szevasztok!
nagyon fújt a szél felénk ma , meg hideg is volt de azért kikocsiztunk a pályára és ott egy haverunk motorjával vérkeringést is fokoztunk ........úgyhogy a mai nap sem telt el haszontalan igaz dolgozni nem sikerült semmit sem
HY!
van valakinek suzuki dr 125 ?????
nem tudnátok segíteni??
szelephézag mérete kellene:(:(:(:(
Sziasztok crossördögök ...ma majd el vitt a szél