sajnos még nincs saját tapasztalatom, de a 2010-es RBR-en motoroztam a tavalyi román enduro bajnokal két napig, és neki az van elöl-hátul, azt mondta nagyon bevált a holmi, pedig van otthon vagy 5-6 db bib mousse-ja , van benne uj is de többet nem fogja őket használni...
én ugy gondoltam előre még idén meghagyom a mousset , hátra meg veszek tubblist a változtathato nyomás miatt.
Mindent nem tudhatok én sem. Sajna fogalmam sincs hogy hogy kell azzal csinálni, és még nincs is letöltve az a program a telóra. Most a youtube-ra próbálom tölteni fel, de baromi lassan megy...
Már itthon is vagyunk . Jót motoroztunk egykét helyen még havas a pálya, de nem vészes . Sikerült kétszer elborulnom, Kakukk is zakózott egyet. Majd később lesz videó is, csak még össze kell vágni.
30 perc
helyi anyaggal golgozol..
dolgozni
sajnos még nincs saját tapasztalatom, de a 2010-es RBR-en motoroztam a tavalyi román enduro bajnokal két napig, és neki az van elöl-hátul, azt mondta nagyon bevált a holmi, pedig van otthon vagy 5-6 db bib mousse-ja , van benne uj is de többet nem fogja őket használni...
én ugy gondoltam előre még idén meghagyom a mousset , hátra meg veszek tubblist a változtathato nyomás miatt.
Kentük neki mint az állat, 3as tiltáson járt a motor egész nap
jó haverok , jó idö ,jó menet
várjuk a közvetitést
jó mocizást bélám!
A tubliss belsőről van gyakorlati tapasztalat-hallomás?
Éri a pénzét a szerkezet?