Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezaz...már elkezdhették volna a crossokból csinálni 95-6 tól a 4T ket és most elérhetőbb áron volnának a mocik is (4T cross)
Tudod mit majd szilveszterkor inkább otthon maradok és majd csinálok rólad képeket
te se bírtad ki? most aztán nem gyözöl válaszolni nekik..... (indexes forum)
ja meg inkább saab

nem is nekem
egyik haver akar kocsit és ezt a 2 t nézte ki
én inkább egy 450 es wr t vennék ennyiért
egyiket se gerle....faszomnak kell autó
háth...attól függ h mire akarod használni.a Golf tuningolás szemponjából jobb mert akármit kapsz hozzá, a saab az meg úriasabb és jobban megy(bár ha aGolfhoz veszek nagyob turbót interccoler...stb akkor abból is lehet kemény autt csinálni )de egyépként részemről egyiket sem venném meg( de ez ne befolyásoljon)
na és ezekközül ki meiket venné meg??
én egy yz450f et
senki se jön vasárnap a tesztre??????????
korni mértnem 450 es yz t mért 426 t??

trx nem crf 100 at javasoltam hanem crf 150 t
nemfélek csak még szokom a gépet a dt után ...
a rutin és a teknika külön van, mielőtt még valaki beszóóóna
meiket vennétek meg?
www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...

www.hasznaltauto.h u/kereso1.au...

én a saab ra szavazok
kösz mindenkinek
ádi..a nagy ugrásokhoz csak bátorság kell meg egy kis rutin teknika és ennyi..
de a legnagyobb része csak bátorság
bakker legalább 1 hét mire megcsinálom a dt t
hellósztok!
nemtudtok vmi oldalt ahonnan hillclimbes videokat lehet szedni vagy elég csak cím is?
Jah amugy Faisst non jól nyomod...grat
de idegesítő ez az ujítás a videoknál...
nagyon faja videó... szép nagyokat ugrasz. nagyon tetszik. lassan én is ekkorákat nyomok.
szasztok nagyon jo ez a vidi mix man cool
köszi
Szép estét!!! Stan ne spanold magad ....nyugtatohoz végképp ne nyulj Inkáb csapass egyet az erdőben
Én is Honda buzi voltam! 4 db CR250nt nyuztam el és én is Crf450nt akartam ezekután,de örülök,h rábeszéltek a haverok a yamahára!Ha csak azt nézed elöbb kezdte jóval a 4t t mint a honda/98,vs 2002/titán szelepek vannak a yamahában,nem vas!Egyszóval jó választás a yamaha!A Honda sem lehet rosz,jobban tuningolható,de sok mx szerelő cimbi rábeszélt az yzre