Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még Gyuri forum nevén is tultesz a tied....
csáá mindenki! nem kell vkinek ez a gép?? eladó!!! írjatok!!
csá mindekinek! szavaztam már énis egyet, jókis kocsi!
1111111111111111111111111111111111111111111
gépműhely kell, csak iskola után full hülye vagyok, minnél többet járok oda annál hülyébb leszek.
mindegy
akor buktam fa....de akoris ismerős!
theo szép a mazda ...nézd meg a miénk is fenn van-Pepe crx...bibiiiibiiiiiiiiii
Nemmm
vdan666!!!!!!!!!!!!NEM neked irtam...
Há basszus, nem azt írtad, hogy szervízt keresel? Az pedig szerelő. Akkor gépműhely kell?
baszus eddig mindig is a motor szerettem volna jobban mint egy lányt..de tegnap megnéztem egy video klippet...és átértékelödött kicsit
jo most igen ...de nem 100évig kell ez nekem szal hát nemtom..igazábol..gözöm sincs h menyire megbizhato!!!de ha az egész motor 100ezer akor csak nem drágák az alkatrészek hozzá..: de most érted nemcsak 100ezer ft motort lehet elbaszni..igen hamar
Az vagy.
NEm azért kaptam szét mert nem megy.
Nagyon is ment csak csúnya hangja volt már.
nem akarlak elkeseriteni de 1 100eFt csoda(hogy megy)motort nemtudom elképzelni hogy sokáig huzzná...de lehet hogy hülye vagyok...........
pont az h ezt a mocit azért gondoltam mert nemsok esélyt találok arra h eladjam..egy ilyen mocibol sztem nagyon vesztesen lehet csak kijönni ha már nemuj!!ezért inkább olyat veszek ami olcso és nem bukok rajta anyit ha megunom!!aztán ha valami kisebbtermetü ismerösöm lesz aki motorozni akor nekiadom sziveseN:) ha már én csak nagykoromba jutottam motorhoz..:S
Akinél tudok egyszerre szerezni dugót meg tömítést és jól is csinálják
Egyet tudok ami türhető a tábori tuning, legalábbis alkatrészt árulnak akármihez.
gépmühely kb 100db van BP-n
az itt a baj szerintem sokmindent szeretne+tetszik neki...olcso,uj,mindenre használható és eladható legyen ha megunja....igen kicsit határozatlan....belekell vágni valamelyik szuper projektbe azt csá .....a buktábol tanul az ember ...de nem megsértödni
Én motoromhoz szerelő nem fog nyúlni az biztos, de sajna otthon nem tudom meghónolni a hengert.
senkit nem zavar szerintem...mindenki azt teszi...
semmit csak úgy kibikott belőlem
Amúgy bocs hogy offolok, mint a picsa, de helyzet van
Oké, de ti attól szavazzatok!
mert most mit variáltam?