Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én ezt így nem mertem kijelenteni, mivel hogy nem ismerem
ja .....aszitem tudsz erre valamit...mert régen volt csak megszünt....főnt meg kurva drága....tudod minde apró gombot....szir-szar apróságot.....hamar összejőn
nem bátor, hanem hülye .
csak igy lehet......
Csaó.Nem igazán van a környéken aki ilyesmivel foglalkozik.Sajnos.Én is keresgélek mert volna egy csomó cuccom aminek jól jönne a fényesség.A legközelebb Budakeszi és Budaörs között lévő ipari parkban van olyan galvánüzem ahol crómoznak és eloxálnak is.
de elég bátor tesód van ha egy 610est le mer nyelezni 2esbe
kishapsi sok sikert hozzá
....oké az nem oldal...rájőttem...

amugy bisztos hogy zorkobb a kava...már csak a tényekből kiindúlva...
dehogynem , de a fél haveri kör, mert azok is ott voltak.
én tudtam, hoyg 2.-ban max egy kicsit megpöckölni lehet a gázt, és az már elég hoyg feljöjjön, oszt ott már lehet huzni a 3-at.
......jaja a lali vette még meg...ponosabban....szerintem te is tudod....
az oldal viszont nem jön be........
gondolom mikor láttad hogy a motor is meg a bratyód is egybe van akkor nem kicsit röhögtél
ya, multhéten probálgattam egy kicsit én is, ott törökbálinton, barátságos egy gép, de ha rácsavarod akkor egy állat.
sajnos az sx-t még nem probáltam de remélem ami késik nem mullik.
Jajj majdnem el is felejtettem hogy úgylátszik nálunk összefújta a szél az idiótákat.Ugyanis van itt egy CR500R-is.Huskynak talán ismerős a verda Egomból származik a CH-é volt.Most csolnokon van és még mindíg elég konkrétul halad.De szerintem a Kawa durvább/de ez maradjon köztünk ugyanis Titok/
én anno mikor megvettem a husky-t szoltam bátyámnak mikor kiprobálta, hogy ha fasza csávó vagy akkor 2 ban lenyelezed. csak anyit láttam az autcában hoyg a gyerek lobog a motor mögött az meg egykeréken amerre gondolt aarra ment. viszajött a bratyóm, kapásból 4 cigi szivot el, és másfél orát ült a hintán mert nem birt felálni ugy remegett a lába.
525exc non király...tecc
helloka
megvagyok, élek mint hal a vizben, suli, gyakszi , melo. stb. nézem a motorokat, álmodozok
mikor kiprobálok egy motort, utánna csak ülök és nézem, most azon gondolkozok, hoyg március környékén elhozom az egyik tezstmotort egy hétvégére, vagy az 525 sx vagy 525 exc. majd meglátjuk.
...te nem tudsz valami jó kromozót....elfogatható áron .....tavasszal asszem nekiálok én is a restaurálásnak......
....ha most itt lenne zee...mesélne nektek CH ról.......na azok komoly sztorik voltak cr 500....meg egy pár tucat vadász aztán nyomás az erdőbe.....komoly

ezt a képet már egyszer ferraktam...más sajnos nem találtam róla
Valószínűleg azért,mert aki kipróbálta szóhoz nem nagyon jutott utána /mert olyan gyenge hogy még egyesben is fulladozik/
miért nem szereti ezt a kérdést?
Bizony ám. A tulaját Varga"hosszú" Atinak hívják és többek között ő az SE elnöke.Amúgy a 80-as években a honvédban versenyzett.Utána úgy 10 év kihagyás,aztán azóta ismét nyomul.Elég szépen halad a nagy erőssel.Ha valaha találkozol vele ne feledd el megkérdezni hogy"tényleg igaz hogy egyesben fullad?"azt nagyon szereti.
mennyi ideje vagy már ott kishapsi??
gondolom sok mindne elsajátitottál már
Szerintetek érdemes első forgalomba helyezért csinálni ezen a motoron???
Estét, nyakat!

Faisst! Szerintem építs ki egy toronydarut közéd és a szerelő közé, hogy ne kelljen állandóan talicskázni a pénzt. Csak hipp-hopp, átrak egy-két konténert....
Mocid hamarabb készülne el...