ja .....aszitem tudsz erre valamit...mert régen volt csak megszünt....főnt meg kurva drága....tudod minde apró gombot....szir-szar apróságot.....hamar összejőn
Csaó.Nem igazán van a környéken aki ilyesmivel foglalkozik.Sajnos.Én is keresgélek mert volna egy csomó cuccom aminek jól jönne a fényesség.A legközelebb Budakeszi és Budaörs között lévő ipari parkban van olyan galvánüzem ahol crómoznak és eloxálnak is.
dehogynem , de a fél haveri kör, mert azok is ott voltak.
én tudtam, hoyg 2.-ban max egy kicsit megpöckölni lehet a gázt, és az már elég hoyg feljöjjön, oszt ott már lehet huzni a 3-at.
ya, multhéten probálgattam egy kicsit én is, ott törökbálinton, barátságos egy gép, de ha rácsavarod akkor egy állat.
sajnos az sx-t még nem probáltam de remélem ami késik nem mullik.
Jajj majdnem el is felejtettem hogy úgylátszik nálunk összefújta a szél az idiótákat.Ugyanis van itt egy CR500R-is.Huskynak talán ismerős a verda Egomból származik a CH-é volt.Most csolnokon van és még mindíg elég konkrétul halad.De szerintem a Kawa durvább/de ez maradjon köztünk ugyanis Titok/
én anno mikor megvettem a husky-t szoltam bátyámnak mikor kiprobálta, hogy ha fasza csávó vagy akkor 2 ban lenyelezed. csak anyit láttam az autcában hoyg a gyerek lobog a motor mögött az meg egykeréken amerre gondolt aarra ment. viszajött a bratyóm, kapásból 4 cigi szivot el, és másfél orát ült a hintán mert nem birt felálni ugy remegett a lába.
helloka
megvagyok, élek mint hal a vizben, suli, gyakszi , melo. stb. nézem a motorokat, álmodozok
mikor kiprobálok egy motort, utánna csak ülök és nézem, most azon gondolkozok, hoyg március környékén elhozom az egyik tezstmotort egy hétvégére, vagy az 525 sx vagy 525 exc. majd meglátjuk.
....ha most itt lenne zee...mesélne nektek CH ról.......na azok komoly sztorik voltak cr 500....meg egy pár tucat vadász aztán nyomás az erdőbe.....komoly
ezt a képet már egyszer ferraktam...más sajnos nem találtam róla
Bizony ám. A tulaját Varga"hosszú" Atinak hívják és többek között ő az SE elnöke.Amúgy a 80-as években a honvédban versenyzett.Utána úgy 10 év kihagyás,aztán azóta ismét nyomul.Elég szépen halad a nagy erőssel.Ha valaha találkozol vele ne feledd el megkérdezni hogy"tényleg igaz hogy egyesben fullad?"azt nagyon szereti.
Faisst! Szerintem építs ki egy toronydarut közéd és a szerelő közé, hogy ne kelljen állandóan talicskázni a pénzt. Csak hipp-hopp, átrak egy-két konténert....
Mocid hamarabb készülne el...
amugy bisztos hogy zorkobb a kava...már csak a tényekből kiindúlva...
én tudtam, hoyg 2.-ban max egy kicsit megpöckölni lehet a gázt, és az már elég hoyg feljöjjön, oszt ott már lehet huzni a 3-at.
az oldal viszont nem jön be........
sajnos az sx-t még nem probáltam de remélem ami késik nem mullik.
megvagyok, élek mint hal a vizben, suli, gyakszi , melo. stb. nézem a motorokat, álmodozok
mikor kiprobálok egy motort, utánna csak ülök és nézem, most azon gondolkozok, hoyg március környékén elhozom az egyik tezstmotort egy hétvégére, vagy az 525 sx vagy 525 exc. majd meglátjuk.
ezt a képet már egyszer ferraktam...más sajnos nem találtam róla
gondolom sok mindne elsajátitottál már
Faisst! Szerintem építs ki egy toronydarut közéd és a szerelő közé, hogy ne kelljen állandóan talicskázni a pénzt. Csak hipp-hopp, átrak egy-két konténert....
Mocid hamarabb készülne el...