Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor is a ball lábamat , de akkor a combomat.
Meg úgy a vállamra estem, szerencsére nem törnek a csontjaim
ja gyuri bazz..két napja 16
gyuri :D kabbe :D tese vagy sokkal idősebb
és a multkori esésedel mivaN?ott midet ütöted be?
Nekem 5 éve volt egy kisebb mocis balesetem.
Még most is fáj néha a térdem, van hogy egyszerűen nem tudom behajlítani mert anniyra fáj, ez mondjuk ciki moziban mert ott elég nehéz kinyujtani a lábam
naja..
szar dolog..de majd megjavul a lábam is..meg a motorom is
jah,az meg mégjobban fájan hogy ott a zsír gép amivel nem mentál már xy honapja és nem is mehec még egy darabig mert fáj a lábad
van msn ed?
eddig nem hivott az öreg hogy megvan az alkatrész...szoval nemtudom...
de nem is nagy baj ha nem lesz meg mert ugy is fáj a térem mint gecc
szal ugy sem motoroznék..
gittelni? én komposztálni szoktam
Faisst most hétvégére lesz jó a géped nem?
ebben egyetértek...
drzvel meglehet tanulni...azon csak a láncot kell fujni..semmi mással nem kell törődni
az én verzióm jobb
ráteszek mlg egy dobot..és akkor két kétütemű dob=4ütem
vagy valami iylesmi
najó ez brutál faszság volt
na léptem gittelni
Te ki tudod... Egy YZ 250 után...nekem is karcsú volt, de ahhoz hogy jól menj vele ahhoz nem árt ha van előképzettséged hozzá, különben csak tötyögsz vele. Valamivel könnyebb menni vele mint egy 25ös 2t vel, de ezzel sem egyszerű ha gyors akarsz lenni. Ugyanúgy forgatni kell hogy menjen. Azért a DRZ 400 sokkal barátságosabb...viszont azzal meg versenyen nem indulnék. De ő nem is versenyezni akar. Majd ha belejött a terepezésbe akkor lecserélheti egy komolyabb gépre, de addig csak tanulja meg az alapokat DRZvel. Azzal nem fog szopni műszakilag sem, és nem hátrány ha utcai motorozás kényelme után nem kell rögtön szopnia a terepgépek nyűgösségével. Így is többet kell majd törődnie a DRZvel, mint amennyit az R6al valaha is törődött.
nehogymá enyit ne tugyál!
az a lényege hogy szépen kell beszélni, ütemesen, mert ugy értik meg az ütemek! tehát kell venni egy motor kerékpárt ami 2T, veszel egy azzal a tipussal megegyező motorblokkot, leszeded az oldal dekniket és a hengerfejet is! utána ütemesen megkéred a blokkban lakozó ütemeket hogy menjenek át a másik motorblokkba! Figyelem a másik motorblokkból ki kell tekerni a gyertyát így képezvén kis lukat ahol bele tudnak menni az ütemek!
Ennyi, nem nehéz!
én azért elbirnám viselni annak a kalap fos motornak a társaságát
Nakat, Ombres!
Hát, egy robbantott ábra simán megmagyarázza, hogy mi recseg. Kicsit én is meglepődtem a kérdésen. Tényleg, hogy is lehet a kétüteműből négyüteműt csinálni?
leültünk
nehezebb kimotorozni az exc 250 4t-t?
ktm teszten mentme vele és mindenhol leforgattam..az kalap fos az a motor
Topicban.
Egyébként lemaradt a végéről egy ilyen:
kb 20 %,mert a kezem odavan
jo,akor béke,csak ugy jött le
majd hétvégén csinálok róla egy vidit(megpróbálok)