Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a helyedbe akkor már egy DR650 et vennék mert azért lehet érezni a külömbséget a 600 és 650 között nem a lóerőben hanem a nyomatékben jobb a 650.
Haveroméknak is 600 és 650-es van.
Elég jó kis motorok,teljesítményre olyan a DR650-es mint egy Yamaha XT600.
Semmi gondja sincs a srácnak vele csak most már ő is egy fiatalabb motort szeretne venni.
Itt egy DR 600 teszt van 6-személy tesztelte a gépet és összehasonlította a többi mocival!http://www.bikez.com/bike/rating.php?idbike=14039
A dr 600-nak asztmondják hogy elégé szarakodik a váltoja.Elég gyorsan szétdül neki a bele.
Reggelt!!!!

XL 600-XR600 Block darabolás alatt,ebbő lesz jó a váltóm!!!!
Szevazstok! Suzuki DR600-ról tapasztalatok? Olyan 1995ös körüli évjárat. Megbízhatóság, erő, alkatrészutánpótlás?
Sztem enduróra protektor ing.Nekem bevált, kényelmes és biztonságos viselet.
Neten nézz körbe, aztán meg ha most szerencséd is van ,akkor lehet jól jársz egy karácsonyi akció keretében.
én is most megyek jövő hét (most nézem már e hét)elején végig a boltokon, akciót szimatolva.
Üdv!

A leendő enduromhoz kell majd vennem komplett felszerelést sisaktól kezdve a csizmáig. Melyik boltokat ajánljátok? Ja, és főleg endurozásra páncél vagy protektoring?

Köszi!
Azért az a MovieMaker elég szar
mi itt vagyunk,csak elissa nem
van
van még itt vki?
Tááánc? Mi leszel te, lovag?
Én is megyek!!!!!Már úgy is megy a Heti 7 es!!!Csákóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
na én mentem,mindenkinek jó8 at,szép álmokat,sok benzint,sok olajat
csátok
faszán irtaunk akkor a mai nap idáig ugy 10 oldalt,és még lesz sztem 1 oldal
939
amikro én bekapcsolodtam,akkor volt 930 oldal. és akkor most fvna mennyi is?
ja holnap nekem se jó esetleg kedd vagy szerda
lassan 4
én sajna holnap nem érek rá,de kedden jó
5dkbe jártam táncra,akor uygvoltak óráim:
6 óra, utolsó tesi,aztán foci rögtön utána,aztán rögtön utána tánc
állat,mi?és fél 5 kor értem haza
holnap nem jó.......szerintem hét közepe felé ..de szólok addig ...ha akarsz gyere elmegyünk egy kört!
ya teleírtunk vagy 3 oldalt
najóvann nekem 7 volt a legtöbb 1 huzamban