Én a helyedbe akkor már egy DR650 et vennék mert azért lehet érezni a külömbséget a 600 és 650 között nem a lóerőben hanem a nyomatékben jobb a 650.
Haveroméknak is 600 és 650-es van.
Elég jó kis motorok,teljesítményre olyan a DR650-es mint egy Yamaha XT600.
Semmi gondja sincs a srácnak vele csak most már ő is egy fiatalabb motort szeretne venni.
Sztem enduróra protektor ing.Nekem bevált, kényelmes és biztonságos viselet.
Neten nézz körbe, aztán meg ha most szerencséd is van ,akkor lehet jól jársz egy karácsonyi akció keretében.
én is most megyek jövő hét (most nézem már e hét)elején végig a boltokon, akciót szimatolva.
A leendő enduromhoz kell majd vennem komplett felszerelést sisaktól kezdve a csizmáig. Melyik boltokat ajánljátok? Ja, és főleg endurozásra páncél vagy protektoring?
Én is megyek!!!!!Már úgy is megy a Heti 7 es!!!Csákóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Haveroméknak is 600 és 650-es van.
Elég jó kis motorok,teljesítményre olyan a DR650-es mint egy Yamaha XT600.
Semmi gondja sincs a srácnak vele csak most már ő is egy fiatalabb motort szeretne venni.