...
...nekem esik..hogy mikor lesznek a szüleim otthon,mert non fontos, nem várhat a dolog...mondom ember egyáltalán kivel beszélek?
..akkor kinyögte...merthogy a mi kutyánk megtámadta a gyerekeket mikor este sétáltatták az övéket...mondom nem hinném mert meg van kötve a kutyim..erre ő...de a miénk volt..mondom és honnét tudja?-erre ő mert itt jár el minden nap..mondom és sötétben megismeri h az a miénk volt?-ami tényleg képtelenség mert meg van kötve...és amugy se bánt...majd ő szól a jegyzőnek..mert már mások is panaszkodtak...modom szóljon...megy a hivatalba..mondtam neki h akkor nyugodtan menyjen...mert az nincs törvénybe írva h Ő hol sétáltatja a kutyáját...ahm igen és a játszótérre kell hozni ka*iltatni..ahol a gyerekek játszanak!!!
...pont mondta apum h majd szol már a polgármesternek h hogy gondolja ezt!Ugyh mehet az ipse...meg mi ne tegyünk panaszt mikor más ebje is itt flangál az utcából...ahh...mind1...elintéztem...csak non felhuzott..egyből letámadott és azt se tudtam h ki az.És persze mondom sötétbe pont megismeri..jó vicc..mondtam is neki...de különben is miota tudjuk h kilogott anno...azota meg van kötve..szoval ártalmatlan..huuu...ez nem vmi vázlatos volt..inkább részletes
szevasztok!
agyonbetonoztam magam
............elfáradtam
nem kell rigatni, hogy elaludjak szerintem
........lesz vele meló.....de utána jobb lesz mint az xl ........ja és nincs főfékhengerem hozzá de nem olcsó mutatvány még bontva se!/ a yamahához most vettem gézánál csak felújítószettet 10.000 ft-ért és az csak 2 db gumikarika meg 1 darab dugattyú ici-pici rugóval nájlonba!
nem tudom mikor volt huzamosabb ideig motoros téma
csá