Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pont mire elküldtem
nincs is itt
1000cm multkor mondta dobjak képet a mocimrol,most itt van 1-2 friss kép,mondjuk minöségük nem 100as mert teloval csináltuk meg már kicsit sötét is volt de a lényeg látszik
Átteszed baloldalra Á amúgy úgy vettem észre a kutyák nem komálják a jó kis kétütemü hangot
Én kettőkor ott tok lenni Perkeden
ja de ha 3-4-5 éhen korász dög miatt elveszited a jobb kezed amivel a gázt huzod már akkor sem ér szart sem az élet
nana a havas kijelentésekken sporolni,neked bazzeg ott a quad de nekem meg ""csak""" a moci
Nemtom a kuvaszok vannak e ott gyorsabbnak kell lenni izgalom nélkül az élet szart se ér
Na a Bandi számát meg én nem tom sajna mert régen volt meg de azt kitöröltem...
mert ö nem 100%ra mondta h jön holnap aztán nem megyek ki potyára balkányba felhivom és ha jön akkor megyünk pályázni 2kor meg siratozni
de ha meg nem jön akkor meg kihuzok 2kor siratozni.ja azon a perkedi uton amin jöttünk haza felé haverommal nem azon vannak a hodályoknál a nagy ge...nyo kuvaszok?? nem szeretnék uzsonnya lenni
ok ment!! Holnap veszek vagy negyven liter r2-őt!! Ki a fasz gondolta hogy még újévbe motorozni fogok??? A quadon lecseréltem az olajat 1 hónapja de még 1 szikra hó nem esett vesszen meg
Jó estét. Adatok: www.motorbikes.be/en/
küld már el léci Bandi számát is mert meg akarta adni ma csak enm volt nálam telö
gabor767@freemail.hu
ide lökd a számod
régi emberkék merre vannak?(dagi,bugic stb..)
Úgy még faszább mert úgyis aza földút megy oda!! Figyi tucc adni 1 e-mail címet aztán megadnám a telszámomat
Köszi az infót, én nem találtam sehol adatot a fogyasztásról, csak vmi német oldalon. Ha jól vettem ki állítólag terepen meg lehet etetni vele akár 10 litert is, ami 1 tank ugye. Mondjuk a 6 liter viszont nem rossz. Jővőre lehet veszek én is egy ilyen gépet.
jah,,,az még jobbb de akkor már te kijösz oda perkedhez ahol multkor ketté váltunk és onnan go?
nekem8 olyan 4kor sötétedik 2re kiérsz még jo,3ig még van idö veretni avgy fél 4ig mert azért sötétbe már nem nagyon akarok mocizni
Na nekem azis jó Kettőkor Balkányba??
Uhhh. olyan késö hát mire kijösz meg kenetsz ottis,este van
Mondjuk szivesen elmentem volna pocsra a sirato falakhoz
Ja csak nekem déltől leltár úgyhogy max 2 órára tok kiérni sajna..... De ha még lesztek akkor kimegyek
a reggeli orákban,hogy jo sok idö legyen motorásra.
én olyan 10 felé gondoltam h indulok mert mig Bandi is rendbe szedi magát mge teis...aztán irány......
Nekem olyan 2.től jó lenne!! De úgyis jó ha mentek én meg utánatok megyek