1000cm multkor mondta dobjak képet a mocimrol,most itt van 1-2 friss kép,mondjuk minöségük nem 100as mert teloval csináltuk meg már kicsit sötét is volt de a lényeg látszik
mert ö nem 100%ra mondta h jön holnap aztán nem megyek ki potyára balkányba felhivom és ha jön akkor megyünk pályázni 2kor meg siratozni
de ha meg nem jön akkor meg kihuzok 2kor siratozni.ja azon a perkedi uton amin jöttünk haza felé haverommal nem azon vannak a hodályoknál a nagy ge...nyo kuvaszok?? nem szeretnék uzsonnya lenni
ok ment!! Holnap veszek vagy negyven liter r2-őt!! Ki a fasz gondolta hogy még újévbe motorozni fogok??? A quadon lecseréltem az olajat 1 hónapja de még 1 szikra hó nem esett vesszen meg
Köszi az infót, én nem találtam sehol adatot a fogyasztásról, csak vmi német oldalon. Ha jól vettem ki állítólag terepen meg lehet etetni vele akár 10 litert is, ami 1 tank ugye. Mondjuk a 6 liter viszont nem rossz. Jővőre lehet veszek én is egy ilyen gépet.
a reggeli orákban,hogy jo sok idö legyen motorásra.
én olyan 10 felé gondoltam h indulok mert mig Bandi is rendbe szedi magát mge teis...aztán irány......
de ha meg nem jön akkor meg kihuzok 2kor siratozni.ja azon a perkedi uton amin jöttünk haza felé haverommal nem azon vannak a hodályoknál a nagy ge...nyo kuvaszok??
ide lökd a számod
Mondjuk szivesen elmentem volna pocsra a sirato falakhoz
én olyan 10 felé gondoltam h indulok mert mig Bandi is rendbe szedi magát mge teis...aztán irány......