, ezért volt jó amíg nem itthon laktam
de remélem meg enyhül
,Érdekes,azota rengeteg ember nyuzza azt a gépet és valami miatt nem akar elromlani!Lehet,hogy mégis te voltál a fasz?!
Igen én voltam Vforce, csak elfelejtettem a jelszavam, és másikat kellett csinálnom, na ez mindegy. Szóval, igen, elég sokat használtam aszfalton a motort, de mint már emlitettem a munkába járás miatt, mivel beszart az autom is akkor, ezért kellett gumit cserélnem, s befogni mindennapos használatra. Pénz beszél, kutya ugat. Terepen is használtam, csak meguntam a haza tologatást, az erdőből, Mindegy egy szónak is száz a vége, nekem bajom, származott ebből a márkából, és ezért vannak negatív dumáim ezzel kapcsolatban, de ha jok lennének, akkor isteniteném mindenhol, ahogy ti is teszitek, de én nemtudom ezt megtenni! Sajnálom egyrészt! Átbaszva érzem magam még mindig, de ez egyéni problémám... A válasz arra, hogy hogyan tudok megvenni egy zsír uj GasGas-t, vagy egyéb márkát? Hm... nyitott szemmel kell járni, dolgozni kell, sokat, és jó helyen, ja és nem alkatrészre költeni a lóvét! Ez nálam meg van, és köszönöm is szépen ennek a nehéz életnek, hogy megtudom tenni. Nem szeretnék hisztériát kiváltani, holmi gyerekes irogatással, de végül is, ugysem írok ide többet, inkább megyek és dolgozom, mert szeretnék még egy motort venni.
Sziasztok!
Jok legyetek!