Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kincs ami nincs
sziasztok!

Döme: ha jól tudom, Te használsz mousse gumit, ma kaptam kölcsönbe a haveromtól egy hátsót és fel is raktuk... van valami különleges tehendő vele? kell valamire figyelni? (pl: a szelep helyét kitömítetted valamivel?)
A használt motor sajnos lutri, csak akkor jobb, ha ismerőstől/által van. . .
Ha meg segítség kell, itt a CSAPAT! ! !
Háát,nagy nehezen bementem vele a cs.b-ig,de azt a kínszenvedést nem kívánom senkinek...a legapróbb útegyenetlenségeken is majd szétesett,meg motgott felfelé a motorháztető...most a cs.b parkolóban pihen.
Elvileg szombaton(holnap) kapok egy toronyágyat ingyen egy havertól,és hétfőn kicserélik.

Jah,ez ugye este sötétbe történt...másnap reggel mikor mentem be a cgéghez,mondom megálok,és lefotózom,bazzeg 1 hónapig úgy volt,erre reggelre meg volt csinálva! a jóóóó kúrva annyukat....!

Íme a képek az esetről...
imi nem jössz le t. bálnára morgen ?
Legalább itt...
Sajna vannak ilyen emberek is!

De itt mindig segít mindenki egymásnak!
Nyemjó barátok? ?
Csak a motor előző gazdája paraszt volt...és aztmondta minden eredeti és hogy még nemvolt hozzányúlva az eleje ugyanez...
akkor nyem tom...passz
nyem-nyem!
Szewa Imíííííí!

Ifjú padavanom!
gyere le holnap tatabányára és teszünk a segged alá motrot!
Jó barátok?
Bakker, látjátok, nem kérdeztetek! A Montesa-Honda kapcsolat miatt van a Japóknak külön gyártási részlegük minden alkatrészben! A spanyolok a Japán cumók nagy többségét otthon, licensz alapján csinálják (picit maguknak alakítva) épp úgy mint pl. Honda motorokat is komplett gyártanak (Transalp)
Egyenlőre ugy döntottünk hogy motorozunk vele de ha majd kell ráf szólunk..
Hogy van a kocsid?
Sajnos nem jön össze a hétvégi motorozás,több okból kifolyólag...
csá
Rendeljek új ráfot?
Ami megy a gyári agyhoz. . .
Mink fűztük és centíroztuk kihoztuk belőle amit lehetett...
szia imi