Döme: ha jól tudom, Te használsz mousse gumit, ma kaptam kölcsönbe a haveromtól egy hátsót és fel is raktuk... van valami különleges tehendő vele? kell valamire figyelni? (pl: a szelep helyét kitömítetted valamivel?)
Háát,nagy nehezen bementem vele a cs.b-ig,de azt a kínszenvedést nem kívánom senkinek...a legapróbb útegyenetlenségeken is majd szétesett,meg motgott felfelé a motorháztető...most a cs.b parkolóban pihen.
Elvileg szombaton(holnap) kapok egy toronyágyat ingyen egy havertól,és hétfőn kicserélik.
Jah,ez ugye este sötétbe történt...másnap reggel mikor mentem be a cgéghez,mondom megálok,és lefotózom,bazzeg 1 hónapig úgy volt,erre reggelre meg volt csinálva! a jóóóó kúrva annyukat....!
Bakker, látjátok, nem kérdeztetek! A Montesa-Honda kapcsolat miatt van a Japóknak külön gyártási részlegük minden alkatrészben! A spanyolok a Japán cumók nagy többségét otthon, licensz alapján csinálják (picit maguknak alakítva) épp úgy mint pl. Honda motorokat is komplett gyártanak (Transalp)
Döme: ha jól tudom, Te használsz mousse gumit, ma kaptam kölcsönbe a haveromtól egy hátsót és fel is raktuk... van valami különleges tehendő vele? kell valamire figyelni? (pl: a szelep helyét kitömítetted valamivel?)
Ha meg segítség kell, itt a CSAPAT! ! !
Elvileg szombaton(holnap) kapok egy toronyágyat ingyen egy havertól,és hétfőn kicserélik.
Jah,ez ugye este sötétbe történt...másnap reggel mikor mentem be a cgéghez,mondom megálok,és lefotózom,bazzeg 1 hónapig úgy volt,erre reggelre meg volt csinálva! a jóóóó kúrva annyukat....!
Íme a képek az esetről...
De itt mindig segít mindenki egymásnak!
Ifjú padavanom!
Ami megy a gyári agyhoz. . .