Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hol lenne a tali?
Na ha lesz egy fórum találkozó akkor ott csinálok egy kis buli hangulatot!
Hát azt nemtudom hogy külföldön hogy is csinálják a profik,de biztos ég és föld mint a hazai.
DE azis biztos hogy van ittis budaörsön egy triálos srác(mégcsak most kezdte nemrég) és megemlítettem multkor neki a nevedet h teis elég komolyan triálozol,s rögtön vágta hogy kivagy és ódákat zengett a tudásodról
Ettől függetlenül biztos hogy külföldön más dimenzióba csinálják ezt a sportot (de sztem ez ugyanúgy megvan az endúróba és a csrossba is.......,megmég sajna sok más dologba,de ebbe inkbb nemenjünk bele,mert csak oda jukadunk ki h hol is tart kis országunk....)
jaja
de mégsem annyire szűz..mert 2. rugásra indult összerakás után
szerintem ment volna elsőre is..csak cipőben rugtam be...és fostam hogy leszakad a lábamról
volt már rá példa
én is meg akarlak sasolni élőben majd kattogtatom a trükköknél 1000rel a fotomsainát
Naaaaaa, most mi van?

Feladjátok?
Nem baj az, még szűz a kicsike, kell neki a kenés!
Tudod milyen messze vagyok Én attól amit akár az osztrák triál bajnok művel a motorjával? Egyszerűen vannak olyan akadálysorok és olyan technikai részletek amiket sikerült viszonylag jól begyakorolnom és közben folyamatosan új akadálysorokat is tervezek és azokat megpróbálom minél hatékonyabban kivitelezni, hogy látványos legyen!

Csak olyan dolgokat csinálok amiket a mi kis környezetünkben nem csinál meg sok ember, de hidd el, hogy ha nagy akarat lenne akár benned is akkor egy idő múlva Te is képes lennél ugyanezeket a dolgokat megcsinálni!
Én az életemet ennek a technikai sportnak szentelem, nem tudom, hogy mit kezdenék nélküle! Már az agyam szinte mindig a triál és a másik szenvedélyem, maga a márka körül forog! De ennyi idő után már szerintem ez természetes!

Aki pedig sztár az a Raga, Lampkin, Cabestani, Fujinami, Pfeiffer, Van der Boek, Bou és a többi hegyikecske mutáció!
akis zöldség füstől mint egy gyárkmény
30 as keverék...tök 0 fordulaton...nem nagyon égeti a cuccot
akkor passz
hát CZ biztos nem
oksa,én benne vagyok
okééé mingyá küldöm virtuálisan
a végén még külföldön is befutott sztár leszel!
Helyes!

Kérek Én is tee
Na így már mindjárt szebben néz ki!
nem-nem
majd az lex...csak még melo volt... amugy egész de-tt szinte az ágyban voltam...de mingyá csinálok mentás-mézes tee
Hát annyit szervezett a manager. Most is kint van külföldön mert Szlovákiában is kell egyet majd tartani, azt beszéli le!

Ja, és még a GasGas rendezvényeket nem is számoltam bele! Jamboree, szülinapi party, és ha lesz akkor a fórum találkozó
persze szakadó esőben járattam...
Már miért ne kellene!?

Április körül gondoltam majd megbeszélni mindent, hogy melyikre tudnál eljönni és ott mit kell majd művelni!
ez egy Huxy
akkó nem kell menni ugratni?
Akkor tessék bebújni a puha ágyikóba, jó meleg tea, valami nagyon jó film a DVD lejátszóba majd begubózni mint egy kismacska és tessék kipihenni a megfázást!